Case Domus Stil
Raspunsuri - Pagina 2
anda141 spune:
Preturile sunt cu TVA, si sunt la cheie , nu trebuie sa mai faci nimic, decat mobila si la baie, oglinzi, minuni ce iti mai pui tu. Au si firma de mobila , daca vrei, dar o platesti separat, normal. Eu am mers pe standard in general, am renuntat doar la o usa si am pus parchet in loc de mocheta in dormitoare. Eu am luat apartament, nu casa. M-am mutat de o saptamana acolo si sunt multumita. Am muncit saptamana asta cu amenajarile si inca mai am .
Monica, pai ce sa iti mai spun? Mai intreaba-ma.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
jordash spune:
Anda, te rog sa-mi spui in care complex se afla blocul in care e apt. in care tocmai te-ai mutat. E vorba de cel din Pipera? Si daca nu cer prea mult, pretul pe care l-ai platit e cel de pe site?
Mai sunt apt. de vanzare?
Multumesc.
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
anda141 spune:
Apartamentul se aflta in complexul Domus Stil , se vede din fata de la Mobexpert Pipera.
Am platit exact pretul de pe site , 62000 pe unul cu 3 camere. Din pacate s-au terminat de mult . Acum se mai gasesc de vanzare de la cei care le-au cumparat in acest scop. Este unul chiar langa mine care vinde, dar cu 2 camere. Nu stiu cat cere.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
jordash spune:
Multumesc, Anda.
Intre timp am trimis un mail la ei si am aflat ca nu mai au apt de vanzare; ca incep un nou complex si sa ma duc sa discut cu ei, insa eu sunt din Galati si astept un bebe (peste 8 sapt) asa ca mai asteptam.
Sa-l stapaniti sanatosi!
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)