All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Marilen,betoooon,am ras cu lacrimi,cu sotul meu alaturi

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

am reusit sa pun cateva poze
Aici Mariuca isi pregatea cizmulitele(mai mai sa le bage in apa)pentru Mos Nicolae.
Apoi la nici jumatate de ora a facut febra si m-am speriat foarte tare(dar ...mi-am revenit relativ repede).Pe la 12 noaptea canta si a descoperit cadoul de la mos ..asa ca una calda una rece si tot asa.Stia ca mosul aduce numai dulciuri dar mami si tati au mai pus ceva micut.
In poze o sa vedeti cum m-am transformat intr-o adevarata gospodinasi am preparat tortul si prajiturile care au iesit delicioase.(hihi..tare modesta sunt)
Am impodobit bradutul si ne bucuram de atmosfera de sarbatoare.
Jone ce decoratii ai mai facut?eu am cartea surprize de Craciun si ma inspir din ea.felicitarile au iesit superbe.Inca mai am de facut decoratiuni pentru brad si pentru casa.
Din pacate noi nu putem ajunge la teatru dar poate din ianuarie venim si noi daca ne modifica ora de dans.Azi a fost teatru de papusi in carrefour dar tot la o ora nepotrivita pentru noi.
Marilen mi-au placut si mie perlele si de ce nu...mai vrem!!Si eu la fel le scriu pentru a le citi mai tarziu.
Adriana La multi ani sotului!(eu sunt in urma cu cititul)

acum va pup si va doresc multa sanatate!

pozele sunt aici
Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

coronita pe usa, ghirlanda din casa, am gasit niste mosi craciuni din carton super ieftini si super misto...
camputine am facut ca alex a stat numai dupa mine...
si mi-a decorat fata de masa cu foarfeca...am musama numai franjuri.
bradul inca nu am facut ca nu stiu daca raman in eforie sau plec la mama.dar ma bate gandul sa fac niste piscoturi tari sub diverse forme si sa le atarn in brad.
am vazut o reteta care in coca din tava (coca era sub forma de braduti si omuleti de zapada) bagase bomboane sparte si dupa ce se copsesera aratau super misto.
ptr alex mi se pare o idee mai buna decat sa pun bomboane in pom (eu nu prea ii dau dulciuri cumparate)
o sa pun si bomboane dar mai sus ...doar ptr "copilul" din mine.

pupici.

recomandari,

jo si alexandra

home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor,ce-mi recomandati pt tuse?
ege tuseste de vreo 2 zile si eu nu am dus-o la dr.pana azi era o tuse uscata ,acum parca s-a mai spart,desi nu i-am dat nimic.

va pupicesc

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb dacxa ne intalnim de sarbatori?
ege inca nu doarme desai e trecut de 00.00
ma duc sa o adorm ,ca e maraita
azi a luat la cazaturi........

Mergi la inceput

mai fetelor,da unde sunteti?
de azi noapte de la 12 astept un raspuns si nimic.clar,azi toata lumea e la plimbare!!
si noi am facut un gratar si vrem sa iesim in oras.
distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, sa stii ca am fost la reclama - reclama mascata .stiam ca e la delfinariu si uitasem strada.ne-am invartit cam 20 minute dupa el, dar l-am gasit.e cel mai misto dintr toate, dar mi-a placut ca nu era nimeni.nici nu am intrat bine , nici nu am apucat sa-l dezbrac pe razvan ca acolo vroia.le-a luat pe toate la rand mai ales ca nu avea cu cine sa le imparta.am baut si cu sotul o cafeluta si am plecat pe la 17.30 ca urma o petrecere.fusesem inainte la ala de pe bd.mamaia dar era inghesuiala mare.
ege, incearca humex ca stiu ca e si pt tuse uscata si pentru tuse rupta.sau parca si ketof.vezi ce mai zic si fetele.sanatate multa.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ege, sanatate multa...
Eu as merge pe ceaiuri si leacuri "babesti" mai degraba decat cu medicamente...

Jone, aici sunt tot felul de modele de casute din turta dulce...cred ca o sa fac si eu cu David ca sunt tare frumoase...daca vrei iti pot trimite un link cu modele si instructiuni...

Marilen, super perlele!!! haha...

Oana, sanatate lui Paul!!!

Iulyp si eu cred in imunizare cu varsta...la mine la gradi daca nu au febra sunt buni de adus la gradi!!!! Si eu fac la fel...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara...
Nu am avut timp sa citesc din urma, am intrat doar sa va salut...sunt cam obosita, azi dupa-amiaza m-am intors de la Calarasi, de la un concurs national de matematica si literatura Ion Barbu - Dan Barbilian, unde a fost foarte frumos si foarte interesant, copilul meu a luat mentiune, asa ca sunt ff multumita, tinand cont ca am aflat foarte tarziu de concurs( cu 3 zile inainte) si nu am avut timp de pregatire, asa ca a scris doar ce stia de la clasa si a luat mentiune...am deci toate motivele sa fiu foarte-foarte multumita...

Si mai sunt fericita ca am plecat cu masina mea la Calarasi, pt prima data singura la drum lung in afara localitatii si m-am descurcat f bine...

Vas pup, sa aveti o saptamana reusita!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

ce ceaiuri pt tuse pot folosi?habar n-am.ma puteti ajuta?

Mergi la inceput