All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
tiza nu colinda prin toata casa,nu umbla peste tot cand era ora de nani?...iar tutun nu folosesc,ca vreau sa-mi cresc si nepotii

Nu colinda fiidca stateam cu ea, plecam dupa ce adormea. Adevarul este ca si acu' cam tot in acelasi mod adormim . Aseara de ex. m-a lasat in pat la ea si s-a dus la tasu' sa-i spuna ca ea vrea sa manance salam, la ora 22.00 kopilu "halea" salam dupa doua cani cu lapte si mancare la masa odata cu noi. Dar ca sa nu se culce gasea diverse motive .
Nici eu nu folosesc tutun, asa ca... ramane doar rabdarea in discutie .

Jone spor la treaba. Alexandra ce rol v-a juca in toata activitatea?
Roxana superb fotomodelul

Si acu' sa-mi laud un pic kupilu', aseara i-a iesit cum trebuie un puzzel din 12 piese.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

HEI, credeati ca v-am uitat?
Doar lipsa timpului ma face sa nu mai intru asa des cum as vrea, dar sa stiti ca citesc tot din urma, asa, ca sa vad cum "evolueaza" prichindeii si cu ce se mai lauda mamicile.
Am vazut si pozele cu copii frumosi, mamici elegante si curcanul:)
Tania, politistii sunt si ei oameni, si inainte de toate ei au misiunea de prevenire nu de taxare a greselilor noastre...
Mamacita, ai rabdare, o sa depasiti faza asta cu dormitul, eu inca ma mai "lupt" cu doi nazdravani pe care ii apuca fix dupa ce-i pun in pat, subit: setea, foamea, pisu, kk, si pana il rezolv pe unul incepe celalalt si astfel in loc sa adoarma la 21 ii apuca lejer ora 10 noaptea si asta seara de seara in conditiile in care eu cred ca as dormi de la 7 seara...daca as putea.
Nu mai zic ca sunt in plina perioada de evaluare a cunostintelor, dau lucrari si teze, mai merg si la facultate la cursuri(Doamne cine m-o fi pus sa mai fac una?), sunt un robot, cand nu fac mancare, spal rufe, calc, fac curatenie, stiti si voi bine despre ce vorbesc, mai ales cele care nu au ajutoare in casa. In plus vreau sa petrec cu fiecare copil macar cate o ora individual, sa ne satisfacem dorinta de a fi impreuna, de a experimenta si evolua. Plus joaca la comun si nu in ultimul rand sotul care nu trebuie scos din ecuatie si asa ma intreb cum sa fac, sa ma organizez mai bine caci, chiar vreau sa am si al treilea copilas si nici nu vreau sa fie prea mare diferenta de varsta intre ei.
Va pup si va doresc numai bine!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Adina, m-ai lasat perplex! La viata pe care o ai tu acum te mai poti gandi la al 3-lea copilas??!!! Doamne Dumnezeule, de unde ai atata energie??? Mai da si la altii te rog!
Unde mai esti acum cu serviciul tot in portul militar Cta? Cum merge Chevroletul Spark?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
s-a gutunarit si Pat al meu...muci pana la brau, muci in nas, muci in gat....peste tot. azi noapte am dormit deci...nu. ma tratez bineinteles cu cafea intravenos
camelia bravo, felicitari pentru puzzle. fata desteapta Alexandra, nu gluma.
Adinutza, punem medalia de mama eroina! esti suuuuper daca mai vrei un bb....succes in realizarea planului. si in lungirea zilei la 30 de ore ca cred ca de asta am avea nevoie
Adriana voi ce mai faceti cu mucisorii lui Razvan?
pupici tuturor...ma duc sa continui tratamentul cu cafeina si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Am reusit sa citesc doar doua pagini in urma, asa ca nu-s la curent cu toate evenimentele petrecute in ultimele zile, cat am lipsit din Cta..... insa ma bucur tare mult sa va regasesc!

Cu o mica-mica parere de rau ca s-a sfârsit bine-meritata noastra saptamana de concediu.... petrecuta la munte (la Predeal)...... am ajuns cu bine acasa, ieri (marti).

Azi am si "intrat in paine": eu la lucru (ma asteptau: un teanc maaare de dosare si o gramada de email-uri la firma si faxul deja consumase toata hartia... ), Sebi la gradi (nu prea bucuros, dar cu slabe proteste si fara lacrimi!) si.... Costi la vapor (unde a fost chemat de urgenta -concediu intrerupt pt o zi- ca nu puteau rezolva fara el nush ce probleme....).

Am sa fac un album foto pe yahoo, imediat ce o sa-mi gasesc timp pt asta, insa deocamdata, am multe alte treburi de rezolvat.

Pe 23 nov fost la concert la Holograf, la Brasov. A fost suuuuper (vorba lui Sebi; care dupa ce a dansat, a fredonat si a aplaudat vreo juma de ora, a cazut lat si a dormit intins pe scaune, chiar in sala de concert -desi am stat in randul doi, deci foarte aproape de scena si de boxe-)!

Am fost la control cu Sebi, la ORL, la Bucuresti, la dr care l-a operat de polipi (de la ultima angina pultacee, doarme cu gurita deschisa si sforaie, in functie de pozitia de somn, dar in rest, este ok). Concluzia neplacuta a fost ca au ramas foarte mari amigdalele si ca pana nu le scoatem, tot asa vom pati cu Sebi.... Insa Sebi este prea mic si pt operatia asta -zic eu-... asa ca.... nici nu vreau sa mai aud de asa ceva!
(Amuzant este ca toata saptamana trecuta, am fost mucosi raaau si eu si ta-su, dar Sebi nu!)

Suntem foarte fericiti ca ne-am intors la casuta nostra!

Ne-a priit concediul, caci toti avem chef de munca!!!

Luni si marti, am fost la tara, undeva in Teleorman, la o matusa de-a mea, de 70 de ani. Sunt inca socata de ceea ce am vazut acolo: aveau de toate, insa prea multa munca pentru niste batranei....

Matusa si unchiul au: o bivolitta;, 8 capre (dintre care 6 gestante), 4 purcei, 2 magari, gaste, rate, gaini, porumbei, pisici, catei.... si 'cate si mai cate..... La varsta lor, inca muncesc la câmp, la vie, in gradina.... Scot apa cu ciutura... din fantana..... Matusa coace pâine in tzest o data la doua zile.... In casa, era luna de curat! La buda merg in curte....

................Greu! Foarte greu! Nu v-am zis ca au crescut si trei copii (dah fara pampersi si masina de spalat rufe automatica, asta apropos la discutia de mai sus), iar acum au 4 nepoti mari, care mai au putin si intra la liceu, insa nu-i ajuta nimeni la treburi, singuri le fac pe toate.... deoarece copiii sunt pe la casele lor (unii chiar sunt "capitalisti").
De unde atata putere de munca?! Cred ca... de la Bunul Dumnezeu!!!!!!!

M-au impresionat foarte tare! ....Nu am sa ma mai plâng ca nu am aia sau ailalta..... Ceea ce avem noi si viata noastra de acum, inseamna atat de.... mult si de frumos!

Ma intorc la munca.... Am sa citesc si eu ce s-a scris in lipsa mea si am sa revin!

Roxana si Adriana, multa sanatate la piticuti!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

MAv, cred ca munca asta ii tine sanatosi si in putere!!!
Bine ati venit din concediu!!!

Roxa, am vazut pozele...super!!!! Pat se face mai frumos pe zi ce trece...are niste ochi!!!!!

Adinutza, bravo!!! hihi...Eu te admir ca vrei si al 3-lea copil!!! Spor la treaba!!!!

am fugit la gradi...va pup!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Bravo, Adina, ne mai dai si noua curaj cu performantele si aspiratiile tale!
Eu o tin tot intr-o criza de timp, dar mai arunc cite un ochi sa citesc ce-ati mai facut voi si piticii. Muci am avut si noi, chiar si o tuse de citeva zile, dar am intervenit doar cu simptomatice. Acum mai luam ceva Fluimucil si sper sa terminam curind.
Camelia, si pe Alisia mea o apuca foamea seara, dupa ce sting lumina, si o trimit la ta-su sa viziteze impreuna frigiderul. Are o perioada acum in care maninca tot ce prinde, ma si sperie.
Altminteri, totul e Ok, ne pregatim de serbare la gradi, de mosi, dosim deja cadouri si facem planuri de mini-vacanta. Poate ca mai punem de-o intilneala pina in Craciun, ca taaare frumos a fost anul trecut, cind a fost mos sotul Adinutzei (cel mai reusit mos din cei vreo cinci de care am dat cu diverse ocazii).
Mamacita, noi la virsta Alexutzului tau renuntasem de vreme buna la gratii si adormeam pe rind copilul, cu povesti si mingiieri. Mi s-a parut ca e momentul sa ne adaptam si sa schimbam un obicei cu altul. Pentru mine, clipele de dinainte de somn au ramas pina acum cele mai placute, caci atunci ne declaram amorul, ne pupacim, ne povestim intimplari de peste zi, facem un mic bilant... E adevarat ca mi se intimpla sa adorm inaintea ei sau in timp ce-i citesc din cartile preferate, dar asta e... (m-am pomenit aseara, in vreme ce-i citeam "Regele leu", ca vorbeam despre Vasile, instalatorul, iar la un moment dat am auzit-o pe fii-mea spunind: Mami, dar nu-i nici un Vasile in povestea asta")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Lizuca m-ai amuzat...SOtul nu era prin preajma sa auda cine bantuie prin gandurile tale si implicit prin povestile copilului?

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sunt"lesinoiu'",azi mi-am vazut copilul 1/2 ora la pranz[si asta ptr.ca,saracutul,m-a asteptat si nu voia sa doarma],iar acum alta 1/2 ora,ca nu se lasa adormit.In rest spital,studenti,cabinet...m-am intors la 22 acasa,chit ca n-am porci,magari,gaste etc.lizuca,ideea e super cu povestile si mangaierile,ii plac dar...ii dau o energieeeee,care il impiedica sa mai adoarma everNu stiu,parca ii circula Ness in vene,iar noua asa ne place somnul...E adevarat ca sotul meu zice ca era insomniac cand era copil,dar l-am "educat",ceea ce pe Alexut nu reusim.De o ora topaie prin pat,s-a resemnat ca nu-l lasam sa bantuie,dar pretentiile de a sta culcat si sa mai si doarma sunt extraterestre!Cupilu'rade intr-una de o ora[1/2 ora a mea si cealalta a lui tati,cvare si acum se afla acolo]indiferent ce metoda am aplica!
Roxa,sanatate muuuulta!Am vazut pozele,superbe!
lizuca,ai fostcu povestea...regelui tevii
Revin,sper,ma duc sa-mi preiau tura,poate pana maine insomniacul de serviciu,trezit la 7 dimineata si doar cu 2 ore la bord de dupa-amiaza,binevoieste sa adoarma!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

Adinutza, sa va traiasca Andrada!!! La multi ani, atat pentru ziua numelui, de azi, cat si pentru aniversarea a trei anisori, de maine! Sa fiti toti sanatosi si fericiti!

LA MULTI ANI, CU BUCURII PENTRU SARBATORITII ZILEI DE AZI!
Andreea(anomis)
Atlantiana(Andreea)
Atlantiana(Andreea)
Andrei (Irina71)
Andrei(madamsadamy)
Andrei(iulyp)
Andreea(dady68)
Andreas(marlen_b)
Andrada (adinutza)
Andrei-Sebastian(mav)
Andreea(finutza mav)

Sper ca n-am omis pe cineva si daca da, n-a fost cu intentie!

mamacita, sa-ti dea D-zeu sanatate si putere sa muncesti la fel de mult si la 70 de ani, chit ca n-o sa ai nici atunci "porci, magari, gaste etc."!

O zi buna si petrecere frumoasa tuturor!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput