combina frigorifica

combina frigorifica | Autor: aurora56

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde a disparut topicul cu aparate frigorifice asa ca postez si eu aici .Doresc sa-mi cumpar o combina frigorifica daca se poate pana in 12 mil ,am citit pe forum ca nu trebuie sa-mi iau beko .Acum toate combinele au dezghetare automata la frigider si imi pun intrebarea ce inseamna no frost sau mai exact ce au in plus cele no frost in afara de faptul ca sunt mai scumpe .Ce as putea sa aleg intre Arctic,Indesit si poate Gorenje ,CACI nu as dori o combina mai mare de 1.80 m deoarece holul meu este destul de mic si o combina mare ar crea senzatia de inghesiut (in bucatarie nu pot sa o pun deoarece este destul de mica bucataria ).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

No frost inseamna ca nu se face gheata,are un sistem de recirculare a aerului rece ,gen aer conditionat.Parerea mea e sa-ti cumperi ori indesit ori bosch,dar nu stiu daca gasesti la banii 12 mil.Iar combina obisnuita nu lua gorenje ,are o tabla pe ext foarte proasta ,eu intr-un an deja am schimbat motorul .Vezi ca sunt unele combine care au 2 motoare,daca nu folosesti congelatorul ,il inchizi.Arctic,nu mai e ce a fost,e turcesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Inca nu cumpar, dar ma intereseaza, daca stie cineva, cele cu 2 usi Side by side, au si congelator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

matusa mea are combina frigo de la Indesit de 1 an si jumate si este foarte multumita de ea.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu am un LG nofrost si antibacterian,CLASA ENERGETICA A+, cu 2 motoare si is foarte multumita de el.Cumpara unul anti-urme, sa nu va trebui sa il stergi permanent, mai ales daca ai copii si pun mana pe el
BOSCH-ul e clasa energetica B, in general
Vezi sa fie no-frost si antibacterian, si clasa energetica e importanta.
Multa bafta si sa ne spui ce ai cumparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Ieri am cumparat combina frigorifica arctic 346B+ ,clasa A+ cu un singur motor ,h=184 cmm (cele de la indesit ,bosh erau de 2 m si mi se pareau foarte mari avand in vedere ca apartamentul nostru este destul de mic )si la un pret de 10 milioane (nu dispunem de mai multi bani si nu mai vreau sa fac rate ).Este silentioasa si foarte incapatoare ,am inteles ca dezghetarea frigiderului se face automat si congelatorul dupa vreo 14-15 luni.
Am mai vazut combine frigorifice dar la multe nu mi-a placut designul si iarasi nu imi plac cele care nu au maner (am si eu o pretentie ).Sunt constienta ca ,combinele frigorifice cu 2 motoare sunt mai bune dar la asta consumul de energie e de 245 kw/an si la celelalte e de 330 kw/an si sunt de la 11,6 milioane in sus .Cred ca primul criteriu la noi a fost pretul si ne-am uitat si pe internet vreo 2 saptamani la diversi furnizori de aparate frigorifice.
In interiorul combinei este o eticheta pe care scrie 'fabricat in Romania'.Sper sa tina macar la fel de mult ca fostul frigider arctic (14 ani ) pe care l-am inlocuit din cauza de spatiu mic in frigider pentru ca vechiul frigider este functional si in prezent numai ca nu aveam loc sa punem alimente in congelator si frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Mai este ceva ,nici nu o aud cand functioneaza si fiica mea este incantata ca are sistem de iliminare exterior si nu mai orbecaim noaptea cand circulam pe hol (este amplasata pe hol ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sa-l folosesti sanatoasa

Mergi la inceput