Oltencele, poftiti la povesti! (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Aylla, bine ai venit! Asteptam povestile despre tine..

Camelia, noi suntem destul de bine. Darius e zi de zi mai rasfatat, cateodata nu-l mai recunosc. A fost putin racit, dar acum e bine. Cat despre Bucuresti, joi am o testare fff importanta, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii! Lau a semnat contractul definitiv, asa ca "zarurile au fost aruncate". Din pacate, rezultatele la testare se pare ca nu vor veni prea repede, asa ca suspansul se va mai prelungi, cel putin in privinta noului meu loc de munca. Darius va mai ramane aici o perioada, sper sa nu dureze prea mult, mi-e greu si sa ma gandesc.
Pupici pt frumuseii tai!

Liana, asa, fa apelul si treci si la urecheala. Iti multumesc pt explicatie!

Neliana, sapt. viitoare nu pot, dar ce zici, dupa data de 10 organizam o intalnire?

Va pup, ma duc sa mai beau o , mai am destul de invatat.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vin peste voi
bertha daca ma simt bine vin si io..macar 5 minute

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana, mai sunt min. 2 sapt. pana atunci, mai e timp sa se ridice embargoul. Oricum, daca o sa stim ca la un anumit moment vei putea veni fara riscuri, fixam intalnirea in functie de asta.

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hmmm...Nu creeed!!!Nu pleci niciunde din pat..Pana n-oi avea burta la gura...n-ai voie!!!
L-as ca ai timp si de intalniri cand o veni BB..Numai in plimbari o sa stati..
Hai

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Va rog din suflet sa nu va suparati pe mine!
Am avut o luna foarte aglomerata la serviciu, net-u facea tot felu de fitze...acasa am fost(si sunt)luata de odihnita de plozii energici!
Gabi - cum sa fiu, fata, suparata pe tine?Eu te rog sa nu te necajesti pe mine...ca nu-ti face bine la bebel necajeala.Doamne, ce veste frumoasa...Ma bucur din toata inima pentru tine!Doamne ajuta!

Iare tre sa ies!Nu inainte de a va spune ca plozii mei sint ok, am scapat doar cu febra citeva zile(Oti), respectiv o zi intreaga(Irina).Adica Miniplodu l-a luat pe 39 in brate si nu i-a dat drumu 12 ore...Maxiplodu a tirit un 38 de grade citeva seri...

Gata, va pupicesc cu drag si mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Doris, daca promiti ca vii mai des nu ne suparam!

Rodica, daca ai timp, te rog sa faci listuta cu sarbatoritii lunii februarie, am aruncat un ochisor si am obs. ca se apropie niste aniversari.

Liana, nu ne tine in suspans, cum te simti, ce trebuie sa faci etc.

Fetele celelalte, unde sunteti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bertha sunt bine.doar ca trebe sa stau in pat..
hooooooo zuzooo ca nu iesii..hooo ca si auzsi repede..spioancoo
georgii iesi fatoo sa vaz ce freza iti trasasihoo la nsa tta..na!!na!!vezi ce a draku sunt?
sirod
AYLLA te speriaram mama de nu mai apari?
beyy mie mii dor de adinell cu 2 de lpe unde esti muica????
deeapui?smmiha??salmida??neda????voi pe unde umblati ca nu v'am mai auzit de ani

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Uite-ma!tuturor.
La multi ani mamici si copii 'Faurari'!

Noi ne pregatim sa urcam la Paltinis we asta!Aceeasi gashca(+Miniplodu) de anu trecut...in acelasi loc. Numai ca avem o intimpinare, proprietarul ne-a spus aseara ca urca impreuna cu noi...si noua ne-a picat fisa ca in acest fel am ajunge intr-o cabana neincalzita de la revelion!!!!....ceea ce nu e bine deloc, nu?Asa ca speram sa rezolvam azi problema, altfel skimbam locul de cazare!
Gabi - sper ca stai cuminte!Ete ca vreau sa joc la botez!!!
Bertha - spor la invatat, examen si mutare!
Cami - asa e, astia mici nu stiu ce e aia zapada!Cu astia mai mari e mai greu...Oti ma capiaza in fiecare zi!I-am inventat o istorie, cum ca fiind cald doamne-doamne nu are din ce face zapada!!!Ca ii trebuie gheatza sa o bage intr-un fel de robot maaaaaaaaaare, sa o transforme in fulgi si s-o arunce peste pamant...norocul meu e ca nu isi da seama ca si cu frigu' tot doamne-doamne ar fi responsabil!
Oti patineaza, ne-am tot facut veacu' pe acolo...e foarte frumos!

va pupicesc si abia astept sa ne vedem!musai dupa ce are Liana30 voie la plimbareala!

Mergi la inceput