Non e la Rai - Remember ?
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Sali hai ca te invat io Mergi in stanga la Mesaje private, dai click acolo si vezi ca undeva sus in drepta gasesti un buton pe care scrie OPTION. no dai click acolo si prima chestiune care ai optiunea sa o modifici e chiar activarea PM. Sper sa reusesti
sali spune:
Claudelu', cred ca n-ai sperat destul, ca nu mi-a iesit.
Drept sa-ti spun, incercasem io jmecheria cu click pe Mesaje private, dar, de cate ori apas ma scoate de la subiect si imi afiseaza pagina de start a forumului.Asa ca m-am lasat, pt moment, am crezut ca n-am nimerit botonul corect. Dar acuma, daca-mi confirmi tu...
semneaza : Sali, in cautarea butonului (pierdut)Option.
Aducatorului/gasitorului/indrumatorului/ recompensa.
Asa ca vezi tu, Yael, cu ce probleme grave si tehnice ma confrunt de cand m-ai provocat la activarea PM-ului. Ma, da' si cand l-oi activa...nu ma mai prindeti decat pe PM!
Claudelu spune:
Sali, in timp ce faci toata smecheria asta incearca sa ti apasat butonul CTRL. Poate reusesti asa
sali spune:
Claudelu', eu avusei bunavointa si incercai dar in afara de faptul ca imi apare scrisul dintr-o data mult mai mare, nu misca nimic.
Acum, cand citesc, ma simt ca la controlul oftalmologic, cand ma punea sa citesc primul rand de sus.
Mai da altcineva alt pont?
Ce provocare...
crista-s spune:
mai fetelor ce de amintiri aveti .. eu daca sunt o generatie mai batrina ma duceam la servici cind voi va uitati la tv si nu stiam de fetele de la emisiunea asta ... dar le vad acum la tv pe toate "mai batrine" , mai maritate, mai "cu copii " ...
Deci Loredana a lui AlBano are o sora geamana .. dar nu sunt deloc talentate .. s-au mai strimbat ele la tv au incercat niste baleturi dar a iesit un mare trash...
Restul va mai zis eu ce mai fac acum dac vreti sa le cautati emisiunile ca le vedeti " la zii" ...
Mara Vernier e cam "baba" scuze pt expresie dar poate sa ii fie bunica Ambrei ce doamne iarta-ma facea ea in emisiunea aia de ziceti ca era ca scoala vedetelor?? Oricum dintre toate "s-a scos " cel ami bine.. e maritata cu un domn in virsta ca si ea .. super bogat .. are dumnealui si o insula proprie si personala ... asa ca Mara are batrinetea asigurata
Pe Pamela de care ziceti voi nu o stiu probabil ca disparut ca orice stea -stelutza de straluceste doar putin ..
Fiorello e insa super talentat are o emisiune la radio care e baza .. acolo imita voci , face mistouri .. tocmai a facut misto de unul dintre consilierii ( sau cam asa ceva ) ai Papei .. unul tinar si frumusel dar cam "inchizitor" de felul lui .. chiar dc omul joaca tenis ... si asa ca Fiorello a primit "mustrare" si i-au zis ca dc mai continua risca sa fie excomunicat ...
aici o paginuta cu el
http://www.fiorello-online.it/Home/rosario_fiorello1.htm
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Pe Pamela de care ziceti voi nu o stiu probabil ca disparut ca orice stea -stelutza de straluceste doar putin ..
Cri, Pamela a participat anul trecut la un reality ... La Fattoria parca. destul de ... acida, as spune.
Oricum, site-ul pus de cineva mai sus (scuze, nu-mi aduc aminte exact numele) despre arhiva Non è la Rai spune si despre fete cate ceva, cine erau si pe unde au ajuns acum. E interesant ...
Recent am vazut-o pe Ambra intr-o emisiune (a lui Bonolis, Senso della vitta) si chiar mi-a placut de ea, cum a vorbit, ce a spus, a vorbit in principal de familia ei ... si apropo, nu e casatorita, e impreuna cu Francesco Renga (cant-autor, castigator Sanremo anul trecut parca ... sau anul asta???), dar nu sunt casatoriti.
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
gabella spune:
Vai ,fetelor ce amintiri frumoase mi-ati rascolit.
Veneam de la scoala si stateam lipita de televizor .Pacat ca e asa tarziu si doarme fiu-meu ca altfel imi cautam eu cd-urile cu Ambra si Pamela. Dar va fi primul lucru pe care-l fac dimineata.
gabriela
Natasa spune:
L-am vazut aseara pe Fiorello pe Rai Uno si mi-a placut la fel de tare cum imi placea acum 10 ani. Cinta exceptional, are poante, imita pe diversi... A imbatrinit putin si nu mai are coada aia de macho, dar merita sa va uitati la emisiune!