Non e la Rai - Remember ?

Non e la Rai - Remember ? | Autor: sali

Link direct la acest mesaj

Imposibil sa nu va mai amintiti de aceasta emisiune difuzata in anii '90 pe Italia 1! Un fel de Scoala a vedetelor, cu o sumedenie de fete frumoase si talentate, care cantau si dansau, faceau moda si dadeau tonul adolescentelor din Italia si nu numai.Pt ca, la un moment dat, incepusem si eu sa port cand mergeam la scoala cravata si bretele.Deci bretelele n-au fost inventate de Tuca!
Ambra , Pamela, Ilaria, Antonella si multe altele, pt care acest program "Non e la Rai" a insemnat rampa de lansare in televiziune sau intr-o cariera artistica.
Va placea? Pt ca eu una devenisem dependenta, in fiecare dupa amiaza in fata TV-ului, stiam cantecele, le stiam toaletele de scena, jocurile(poate va mai amintiti de acea proba cu o galeata cu apa care se varsa in capul lor?).
Pt reimprospatarea memoriei, daca e nevoie, cautati pe youtube.com(introducand simplu non e la rai).As face-o chiar eu dar nu-mi iese.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mama, cum sa nu imi amintesc! Eram in clasa a 8-a si faceam temele pt meditatii cu ochii la emisiune. Aveam si casete cu Ambra. Super. Mi-ai trezit amintiri frumoase!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

sali... Ce mi-a trasarit inima cand am vazut subiectul!!!
Cum sa nu-mi aduc aminte? Ambra era idolul meu d-atunci... Nu pierdeam o emisiune! Am inteles ca Ambra e si ea casatorita cu 2 copilasi, Pamela la fel e casatorita si Antonella care a fost prima... Am si muzica lui Ambra... Si albumul Pamelei era super...

Aici sunt cateva din www.nonelarai.net/archivio.asp" target="_blank">LE CANZONI di Non e la Rai Le-am facut download aproape la toate! Nu ma mai satur uitandu-ma la ele! Ce amintiri, ce frumos... Si pe YouTube am gasit multe videoclipuri...

Mai vorbim, sper sa se mai adune fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Voi vreti sa plang?? ce emisiune frate. Stateam lipita de televizor, cantam odata cu fetele, ce mai, LE ADORAMMMMMMMMMMM
Ce vremuri

Abia astept sa ajung acasa sa ma "dau" pe youtube. Nici nu m-am gandit ca acolo gasesc filmulete din BESTIALA emisiune. Ce ma bucurrrrrrrrrr

AMbra , Antonella ,gemenele ,toate erau superbe ... ce amintiri

Oare acum mai e emisiunea?? Ma gandesc ca si de ar fi nu mai sunt aceleasi fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ce amintiri placute!
Eram inebunita dupa Ambra....ce spontane erau fetele....imi placea la nebunie tota emisiune alor.....super....

PS...probabil ca daca as fi avut o fata i-as fi dat numele Ambra care mi se pare mai deosebit ....

Yael...mii de multumiri abia astept sa le descarc si eu si sa le savurez.....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Emisiunea nu mai e din '95.... Au fost doar 4 editii... Ce emotionanta a fost ultima emisune, in care Ambra a cantat pt. ultima oara T'APPARTENGO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Super emisiune! Nu ratam nici o editie!Te incarca cu energie pozitiva.Ce amintiri...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uau ce subiect... mi-a placut la nebunie emisiunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ehehe, ce timpuri. Si eu cascam ochii la fiecare emisiune a lor. Nu ma mai saturam admirand fetele alea frumoase, cu fustitele sau pantaloni cu cozondraci, bretelute, body-uri, sepcute, care mai de care mai aranjate.
M-am delectat si cu cantecele lor de pe youtube.
Dar mai stie careva de soarta lor?
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Ma bucur mult ca v-am desteptat amintiri frumoase.
Dar...pt. ca intotdeauna trebuie sa existe un dar!Am citit si despre partea nevazuta si neplacuta, chiar dura, a acestei productii. Adica despre pretul succesului!Multe fete cu greu rezistau ritmului impus si tind sa cred ca este asa avand in vedere ca erau vreo 2-3 ore live cateva zile pe saptamana.Epuizate fizic si psihic(emotional), niste adolescente, multe niste fetite, erau supuse unor rigori greu de suportat, li se impunea cum sa arate,sa nu se ingrase, sa fie vesele tot timpul,intr-un cuvant sa dea bine pe sticla, pt ca asta aducea bani.
Tin minte toate astea(citite cam cu un an-doi in urma)pt ca ma frapasera aceste''contrainformatii'', cand le priveam pe fete nu ma gandisem deloc la asa ceva, vedeam totul doar ca pe un spectacol, superb ce-i drept. Atunci cine n-ar fi vrut sa fie in locul lor?

Si de aici incolo s-ar putea naste un subiect separat, anume daca merita sacrificata copilaria/adolescenta in numele succesulu? Stiut fiind ca aproape toate starurile copii, a se vedea mai ales America, au platit scump succesul si aruncarea lor intr-o lume dura mult prea devreme , uneori de niste parinti exagerat de ambitiosi.
In fine, o sa mai caut cronicile negative pt Non e la Rai si va trimit acolo, sa va faceti o impresie.Dar cum orice lucru bun si frumos are un pret...Pe de alta parte, show-ul a aranjat pe viata multe fete, unele reusind sa aiba propria emisiune, altele au devenit model sau actrite...
Ce sa mai, au existat si bune si rele, dar mult mai multe bune...si frumoase.
Va pupa pe toate o consumatoare inraita de Non e la Rai.Si sa stiti ca n-am vrut deloc sa va supar cu informatiile de mai sus.

PS. M-am gandit serios cand am nascut fetita s-o numesc Ambra.Dar in final am ales altceva. Poate la a doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ehehe, ce vremuri ! Si eu ma uitam zilnic la Ambra. In schimb, acum nu-mi mai place deloc. E slaba rau si stearsa, a avut o emisiune in vara in fiecare dimineata, slabuta rau, parca nici nu e ea fata atat de degajata si spontana de altadata.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput