Ordinea lucrarilor

Ordinea lucrarilor | Autor: camellia

Link direct la acest mesaj

Am ajuns pe ultima suta de metri cu curatenia. M-am gandit sa fac dormitorul lila.Ce parere aveti ?Cu ce as putea sa combin avand in vedere ca mobila si parchetul vor fi in culoarea bej nu prea inchis ?Mai are cineva astfel de combinatie ?Poate aveti si niste poze .Pls !!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

stii ca exista si vopsea pt.calorifere lila?

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de camellia

Am ajuns pe ultima suta de metri cu curatenia. M-am gandit sa fac dormitorul lila.Ce parere aveti ?Cu ce as putea sa combin avand in vedere ca mobila si parchetul vor fi in culoarea bej nu prea inchis ?Mai are cineva astfel de combinatie ?Poate aveti si niste poze .Pls !!!!!!

poti face un galben pai in combinatie cu lila. daca nu vrei sa faci un perete intreg poti trasa niste dungi, de latimi diferite.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Multumesc Mary .I-mi esti de mare ajutor.Ma gandeam la o combinatie galben pai si lila pentru a putea si Jaluzele verticale tot cam in acelasi ton.
O seara buna.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by nemary

stii ca exista si vopsea pt.calorifere lila?

o zi minunata,
Mari

poze

Si unde gasesc vopseaua asta de calorifere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Chiar, vopsea pt calorifere!!!!! Wow, m-ar interesa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

eu am vazut in Brico de la Savana dar si de la alte firme. se gaseste cred in orice magazin care vinde vopsea pt. lemn si metale.

o zi minunata,
Mari

poze

Mergi la inceput