bucatarie Sipro
Raspunsuri - Pagina 3
Miramar spune:
Exista firme chiar bunicele care iti fac bucatarii destul de ok cu 500 euro. Depinde de fiecare ce buget are si ce doreste sa obtina pentru acel buget.
O sa vezi ca lucrurile s-au mai schimbat - sunt destui si-n Romania care au venituri cosiderabile si alte bugete decat 10 mil. Nu cred ca topicul acestui subiect era sa stabilim daca pretul bucatariei Sipro este mare sau mic. Astea sunt lucruri relative si depind de veniturile fiecaruia. Cel cu venituri de 10 mil. nu va veni la Sipro, cum nici eu nu ma voi duce sa-mi cumpar bucatarie de 15 mii euro de la Berloni, asta nu inseamna ca nu exista oameni in Romania care sa-si permita si care sa se duca. Intrebarea a fost daca raportul calitate-pret e bun.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Marina spune:
exact asta era idea raportul calitate pret si as zice seriozitate in cazul Sipro este OK. Vad ca Miramar are aceiasi problema ca si mine cu usa de la masina de spalat. sunt curioasa cum o rezolva pt ca la mine a fost singurul punct care nu mi-a placut 100% cum a iesit
olim spune:
fetelor, nu am vrut sa fiu off-topic imi cer scuze daca v-am suparat, dar dupa cum vad aici se invart preturile la bucatarii, in jur de 50 de milioane.
Probabil ca or fii si firme care fac mobila la pret mai mic, si chiar m-ar interesa, deoarece am nevoie in mai-iunie de o mobila normala, nu de 15.000 de euro, dar nu prea am idee unde sa caut, de aceea am scris aici.
Multumesc pentru intelegere si scuze daca am suparat pe cineva
contactnicole spune:
Si eu am bucataria de la ei.
Se merita din pdv calitate-pret. Ce nu mi-a placut e tot schita. Doamna care se ocupa e cam repezita, daca n-ai clar, in minte ce vrei si dimensiunile, nu prea sta la discutie. Si ma enerveaza dimensiunile si forme standard la corpurile de bucatarie. La fanteziile mele...
Dar pentru un apartament de bloc cu bucatarie mica, merge.
bucataria
Nickidutza
The day
Miramar spune:
Au venit azi si au remediat problemele, atat plinta in care lovea masina de spalat, cat si cantul de aluminiu zgariat de la blat l-au schimbat. Corpurile suspendate le-am demontat si montat mai jos. Insa hota are cu 5 cm mai sus. Nu ar fi putut sa o coboare si pe aceea pentru ca in cartea ei scrie sa fie la distanta de min.. 60 cm fata de plita. Nu arata chiar rau dar nu e ca in desen unde toate sunt la acelasi nivel. Prin urmare asa cum a spus cineva mai sus este o greseala de proiectare. Dar sunt seriosi si au fost prompti in a remedia ce se putea remedia.
felicia74 spune:
Nicole mai stii din ce material este bucataria? Este pal simplu, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
angy11 spune:
Multumesc Miramar pentru linck,il stiam dar voiam o parere generala (in ceea ce priveste pretul)a celor care si-au achizitionat aceasta mobila.
Problema e ca nimeni din provincie nu a scris nimic,eu am dedus ca ei livreaza si in provincie,dar ma intreb cum rezolva acele mici "nepotriveli"...daca ele se ivesc.
Probabil ca aflu de la ei ;)
Miramar spune:
Mobila poate fi din pal sau din MDF care este mai rezistent, dar si mai scump. eu am ales varianta MDF. Nu stiu daca livreaza in provincie trebuie sunat si intrebat la ei.
mirelam spune:
Eu am bucatarie de la Sipro de 2 ani.
Sunt foarte multumita mai ales ca mi-a placut ideea ca e pe corpuri si ti le poti combina asa cum doresti.
Eu am centrala pusa in bucatarie exact pe peretele unde trebuia sa vina mobila si deci imi trebuia o mobila mai aparte in care sa incadrez si centrala. Pe unde intrebam nu vroia nimeni sa-mi faca o mobila mai aparte, dupa schita mea. De gasit am mai gasit ceva ceva dar la niste preturi......
Asa ca la Sipro mi-a placut ca am putut imbina corpurile cum am vrut noi, la fel si culorile. Nu e ceva super modern dar mie imi place tare mult.
Cat despre montaj, eu n-am avut probleme ....au fost ok.
Referitor la dimensiuni, eu mi-am facut schita pe internet de pe site-ul lor dupa ce am masurat eu si sotul meu, nicidecum tipa de acolo, ca n-are ea de unde sti. Asa ca m-am dus cu schita listata si s-a incadrat super.
O sa pun maine si o poza.