bucatarie Sipro
Raspunsuri
nemary spune:
am vazut si eu la ei cate modele dragutze si chiar ma batea gandul sa iau de la ei. doar ca eu vreau niste dimensiuni anume si cred ca o sa fac la comanda.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Marina spune:
eu...sunt multumita...arata bine, oamenii seriosi, pretul sa zic cat de cat rezonabil
edit : se face la comanda pe dimensiunile clientului bineinteles
angy11 spune:
Am intrat si eu pe situl lor,dar nu-mi dau seama care sunt preturile,puteti sa-mi dati asa orientativ niste preturi?
felicia74 spune:
marina sa inteleg ca tu ai cumparat deja. Ai avut vreo problema cu ei? Bucataria arata bine cand ti-au adus-o sau ai detectat vreun defect? De care ai luat?
angy www.sipro.ro/catalog/custom.php?cPath=37&products_id=519&sid=21a3d1a762137fe72fadef46870dfd0d" target="_blank">aici poti calcula pretul bucatariei pe care o vrei. Pe masura ce alegi corpurile iti arata si cat te costa.
Miramar spune:
Mie tocmai mi-au livrat bucataria vineri. Este foarte frumoasa. Din pacate pt. ca sotul meu a fost cel care a receptionat-o caci eu eram plecata in delegatie evident mi-au montat corpurile suspendate prea sus si in plus cantul de aluminiu pe care il am la blat este zgariat (probabil de la transport) si evident sotul n-a observat. O sa vorbesc luni cu ei, sper sa mi-l schimbe si sper sa-i conving sa vina sa-mi moteze corpurile suspendate mai jos.
Nu as spune ca e vina lor pentru toate astea ci mai degraba a sotului asa ca va atrag atentia sa nu care cumva sa nu fiti voi de fata cand vi se livreaza mobila, orice fel de mobila de la orice firma.
O sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor.
Altfel ce sa va spun pretul mi se pare si mie accesibil, pentru aceeasi calitate este la jumatate de pret fata de Mobexpert. Acum depinde ce-ti alegi MDF sau pal, cate rafturi culisante vrei etc. Preturile variaza f. mult in fct. de aceste accesorii.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
giul spune:
aceea din mdf infoliat,cires parca,arata foarte bine,de care ti-ai luat?oare mdf inf,o fi mai grozav decat pal?
Steluta spune:
Buna,
Eu mi-am facut bucataria la Sipro, dar nu am fost prea multumita. Pe scurt, au fost greseli din partea tipei care s-a ocupat de schita (i-am cerut anumite dimensiuni, ne-am trezit cu altele la mobilier). La finisaje era loc de mai bine. Am avut pe un corp un geam destul de mare cu rama MDF, care la putin timp se cam desfacuse la incheieturi.
Nu ca as dori sa le fac anti-reclama, dar fiti foarte atenti la schita, detalii.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Marina spune:
eu sunt in general multumita..singura problema e ca avem masina de spalat si usa nu a iesit f bine, are un decalaj fata de cuptor...oricum au fost ok, dimensiunile sunt ok, finisajul la fel, au rezolvat problemele fara comentarii, in general eu sunt multumita
am luat de lamag din unirii
felicia74 spune:
Ups, deja m-am cam dezumflat De asta mi-era frica sa nu dea chix la finisaje
Miramar sa imi zici ce ai facut, sunt chiar curioasa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul