Schimbare aragaz

Schimbare aragaz | Autor: Eleni

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata, doamnelor!
Am o intrebare punctuala: daca vreau sa schimb aragazul, trebuie urmata o procedura anume? Voi cele care renovat recent stiti cumva sa imi spuneti detaliat ce se face? Trebuie chemat cineva de la Distrigaz? Sau un lucrator autorizat? Sunt necesare formalitati de aprobare pentru a opri gazul? Chiar daca sunt naive intrebarile, eu tot le pun pentru ca habar nu am cine face asta.
SI daca trebuie cineva autorizat, imi puteti da si o recomandare pentru Bucuresti a unei persoane pricepute?

Multumesc tare mult,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

opresti gazul de la robinet, tb sa ai asa ceva pe langa aragaz
pui aragazul nou, il racordezi, dai drumul la gaz si faci proba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Nicoleta, multumesc frumos.
E simplu tare, dar e si legal? Nu mai stiu cine imi spusese ca trebuie sa vina un nene priceput de la distrigaz... Ca asa cum spui tu, imi iei o piatra mare de pe inima...
Mai intreb oricum si maine la magazin, dar eu aici imi gasesc mereu informatii actualizate si incercate pe pielea proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu are nici o legatura distrigazul
daca iti puneai centrala sau instant, da

daca ar alega astia pt fiecare aragaz schimbat...
e ca si cum ai schimba lustra, deranjezi electrica cumva ?

fi linistita si schimba-l fara griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

..ca sa ai costiinta impacata cheama totusi un nene instalator atestat. Nu vrei sa ai surprize cu scurgeri de gaze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

si eu zic mai bine sa chemi pe cineva in domeniu, ca sa stai mai linistita pe urma. asa am facut noi, dupa ce-am renovat.
numai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

cheama pe cineva autorizat !
pt linistea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

noua ne-a montat aragazul nenea instalatorul, care a venit pt.calorifere. si nu avem nicio problema. in schimb, la mama acasa, si-a pus contoar de gaze pe care l-au montat, logic, cei de la Distrigaz. si "meseriasii" respectivi l-au montat atat de bine incat sunt scapari de gaze si nu usoare, avand in vedere ca este montat pe scara blocului si tot se simte mirosul de gaz. asa ca... faci cum iti este mai la indemana si cat de repede vrei sa ai instalat aragul.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Multumesc,multumesc... eu oricum sunt destul de atehnica, si jumatatea masculina nu se da in vant dupa umblat la gaze... asa ca imi dati mura-n gura si un nume si telefon de instalator pentru Bucuresti? Se poate?

Reverente,

Mergi la inceput