Mamici din Arad....? (55)
Raspunsuri - Pagina 30
gabitzica spune:
Ioanaaa, ce pofta mi-ai facut cu tortul!
Zi-mi adrasa ca vin la tine. E tort diplomat? Am si eu ceva bun in cuptor. Lesin aici de pofta pana vine Cipri.
Dupa reteta www.reteteculinare.ro/reteta_saptamanii/7-piept_de_pui_la_vas_roman/ " target="_blank">asta am facut.
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
pufymic spune:
Gabi, Magda, multumim!
Gabi vad ca ti-ai luat revansa ca ti-am facut pofta cu tortul(e diplomat, intr-adevar)....
pe mancarica ta cu piept de pui....
!
Haideti fetelor nu mai stiti si alte familii cu copii multi, necajite???????
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
Claudelu spune:
Ioana, ti-am trimis un PM
Si eu i-am facut tort, dar n-am apucat sa-i fac poza
sunt cobza de racita...de fapt toata casa e (c)racita 
Melania 14 spune:
No mie ,sincer, mi-a facut pofta Gabi cu puiul ei nu Ioana cu tortul
.
Oricum faine pozele si gongolinii
.
Gabi cum a fost puiul ????
Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
DianaR spune:
La multi ani fetelor de ziua tuturor romanilor! Sa traim bine!
Noi azi mergem la Timisoara, v-am pupat!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
gabitzica spune:
La multi ani! Diana , ce mesaj profund!![]()
Carmen, puiul a fost delicios. Am facut si o budinca in pauza meciului ca am poftit la ceva bun si dulce.
Alinautza 13 , la multi ani cu intarziere!
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
alinamoro spune:
Sper sa reusesc sa trimit mesajul, imi merge foarte prost netul.
Azi noapte pe la de la 1 la 1,30 m-am tot chinuit sa trimit un mesaj.
Am salvat mesajul care l-am scris azi noapte si dau copy-paste ca sa nu mai scriu inca o data.
Ioana, fain tort si ma gandesc ca foarte bun.
Gabi, mi-am salvat si eu reteta ca tare bine arata pieptul de pui si am si eu vas roman.
Sunt tare suparata, nu am chef nici sa scriu...pe langa ca Adelina nu mananca nimic am mai observat ceva acuma la 1 cand i-am dat sa manance(acum a supt 5 minute), de fapt am observat si noaptea trecuta, dar nu ma asteptam sa se repete. Deci, dupa ce a mancat nu mai respira cateva secunde si apoi dintr-o data isi dadea drumul, respira si dadea din manute parca era speriata, s-a repetat de cateva ori, dar tine cateva secunde. La un moment dat am scuturat-o eu. Dupa ce s-a linistit am pus-o in patut si respira normal acum, asa s-a intamplat si azi noapte. Oare ce o fi? ![]()
Aseara am fost la cineva si pana la masina am tinut-o in brate cu capul spre mine ca era ceata, acum ma gandesc ca nu de la ceata?, dar nu era cu nasul afara. Habar n-am, maine o sun pe dr.![]()
Noapte buna va doresc, eu oricum n-am somn.
Deci, am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca poate sa raceasca si o doare gatul pe Adelina sau poate cum mananca mai cu pofta sa ramana laptele in gat si sa faca pauzele astea de respiratie. Nu stiu ce sa zic, pe mine nu prea m-a convins. Spre dimineata cand i-am dat sa manance iar a facut asa, ziua nu are nimic si face doar dupa ce suge.
Am vrut sa mergem la Bihor maine si sa stam pana duminica, dar nu am curaj sa stam peste noapte. Dr. a zis sa vedem daca se mai repeta si la noapte.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Alina, cu ce dr. ai vorbit? Imi pare rau de saracuta Adelina. Sper sa fie bine. Si Ioana mi se pare ca manca tare prost de cateva zile. Acum i-am dat sa mance si mi s-a parut ca tare putin a tras, desi nu am mai mancat de 3 ore. dar nu ma agit, nu i-o fi fost prea foame.
quote:Eu am facut in iena, ca nu am vas roman.
Gabi, mi-am salvat si eu reteta ca tare bine arata pieptul de pui si am si eu vas roman.
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
La multi ani Alesio! La multi ani Raul!
La multi ani tuturor!
Ioana, fain tortul!
Gabi, mi-ai facut pofta cu puiul tau! Nasol cu conjunctivita! Cum e Tudor?
Alinush, cum e Adelina?
Magda, Bia oricum e frumoasa, chiar si cu maro.
Carmen, frumoasa poza!
Ale mele gize cred ca dorm, dupa aia mergem in oras la spectacol...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/