Mamici din Arad....? (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

vad ca Vladut a evoluat din 4 in 4 iar Mel din 5 in 5

Melania
(14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mey, nu pricepui cum vine cu 4 si cu 5... Ma uitam pe lista ta si m-a izbit, picatura rupta din cum merge Maia lui Bianca (tre sa-i spun ca si asta se da de ceasul mortii ca are fica-sa 5700 la 5 luni ca uite ce fata faina ii Mela ta!)

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mey nu mai fiti asa carcotase[:P] ca aveti copii frumosi si mari deja!
Si doar nu i-ati pus la ingrasat!Sanatosi sa fie!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, observ ca si Mela a tinut la silueta!

Diana, chiar asa la Vladut?

Ma stresez si eu ca Adelina papa 2-3 minute si gata, nu mai vrea deloc, urla daca ii bag sanul in gura, dar vad ca nu plange de foame. Am incercat sa ma mulg si nu scot nimic, eventual 10-20 ml.

Restul fetelor, ce faceti?????

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Mey.... Dienuska pai daca privesti cu atentie salturile gramistice a lui Dudut urmau schema din 400 in 400g iar a lui Mel din 500 in 500 . Noa asa cu aproximatie ...

dar pozele mele "noi" nu le-a vizionat nimeni ???? ma apuca nostalgia cand vad atatia Bblasi pe aici

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Deci am uitat...Alina, Ioana, Flavia si Gabi sunteti departe de topul Dudut-Mimia , bag sama ca nu prea va gasiti cuvintele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, ce scumpa era Mela bebelas (nu ca acum n-ar fi!), nu arata slabuta deloc.
Ti s-a facut pofta de bb zici?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen daca zici ca ti s-o facut pofta ...ce mai stai?Ia pune-l pe Ovi la treaba....
Care poze noi??Alea de luna asta cu Mel rozosina?Pai nu ti-am zis ca e dulce rau?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Io am vazut pozele "noi" cu Mela... Astept sa pui poza cu Mela, Ovi si luna... Stii tu aia de pe frigider. Nostalgie, nostalgie...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Alinus , pai de aia le-am si pus ca sa se vada ca in ciuda cantarului a avut ritmul ei de crestere si pana la urma a iesit bine.Dupa 1 an cand a inceput sa bea lapte de vaca a pus in aprox 3 luni mai mult de 1,8 kg .
Da sunt tare nostalgica in privinta Bblasului dar anul viitor se va intampla candva.

Hiii...hiiii... poza de pe coperta reviste Vogue Dienuska ? na ca am sa o pun

Ioana e primul album 0-6 luni intitulat .Nicolas are un simt al umorului tare fin

poze

Mergi la inceput