Mamici din Arad....? (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana a fost foarte cumintica. Parca nici nu am avut copil cu noi. Pe tren a manacat si a dormit, nici macar un scancet. Cipri s-a descurcat foarte bine cu ea cat am fost plecata la examen, vreo 5 ore.
Despre examen..super nashpa. Di 40 intrebari grila trebuia sa faci minim 32 ca sa promovezi. Erau cu 6 variante de raspuns, unele foarte parsive, de exepmlu, doua variante de raspuns de vreo 3 randuri care difereau cu un singur cuvant. respectivele cuvinte eru sinonime. Deci s-a testat capacitatea de memorare cuvant cu cuvant a textului de lege. Din Arad nu a luat nimeni. Au fost directori din finante, sefi de servicii, comisari de la garda, profesori, care vorba aia manca legislatie pe piine si nu a luat nimeni. ne-au spart cu codul vamal din care au fost vreo 10 intrebari, care au fost foarte stupide si fara nici o logica.Amanunte cu care nu te intalnesti in practicapoate nicodata.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!

Gabi, imi pare rau ca asa nashpa a fost cu examenul,dar ma bucur ca Ioana a fost cumintica...io fi placut in capitala...

Diana, tu i-ai facut la Timeea eco de sold?
La Adelina sunt asimetrice cutele de la picioruse, foarte putin, dar destul ca sa ma "streseze" pe mine. Pediatra a zis sa nu-mi fac probleme, dar totusi ca sa fiu eu linistita sa-i fac eco la 4-5 luni.

A, aseara a fost pediatra la noi(controlul care trebuia la 2 luni. A zis sa-i fac o hemograma Adelinei ca are palmele si urechile mai albe si eu am avut anemie in sarcina, calciu sa nu-i dau ca fontanela e mai mica, sa-i dau doar 2 picaturi de vigantol, e la limita inferioara cu greutatea, dar e in limite normale,lungimea in schimb e foarte bine - 61 cm, in rest e ok.
Hemograma o vom face din deget.

Vrem sa iesim si noi afara, dar il asteptam pe Calin sa ne aduca caruciorul ca l-am uitat in portbagaj de cand am fost sambata seara la Cicir.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alinus sper ca nu incepi sa te stresezi cu lungimea si greutatea Adelinei ! despre lipsa Ca si anemie fa-i o analiza de sange si te-ai linistit , ca asa cu presupusul toata lumea poate sa o faca .Cum mai e Calin ? Zici ca-ti place nora Dianei ?

Gabi bine ai revenit ! ca drum bun nu am apucat sa-ti urez .Asta e...probabil ca era o lista ffff clara cu cine trebuia sa ia examenul .Partea naspa e ca ai cheltuit o groaza de bani degeaba.Bine ca Ioana a fost ok sa nu te mai stresezi si din cauza ei .

Ioana asa ma gandeam si eu cu ANL-urile ca si Clau si Diana.E pacat sa renunti avand in vedere ca ti-au sporit sansele si ca primesti un apartament pus la punct ( atat cat se poate la noi )nou si curat , cu chirie mica si daca e musai si musai sa va luati unul al vostru aveti timp.Intre timp poate prindeti o ocazie iar despre bani puteti sa-i puneti la ciorap oricum .
No cred ca am fost mai rau ca si o soacra , una in "general" nu anume , asta in cazul in care ne mai citeste cineva

Clau fain apartamentul aranjat , imi place cel mai mult bucataria ca e pe culoare inchisa . Dar neavand dormitor sunteti curajosi , barbatu-miu nu ar accepta varianta asta .E tare comod si s-ar enerva de fiecare data cand ar trebui inchisa si deschisa canapeaua , probabil ca am tine-o tot deschisa .Raul ce zice ca va avea camera lui ?

Flavia ?

Cristina nasol de tot .Mey dar numai la noi se poate intampla asa ceva, ai banii in mana si vrei sa-ti faci casa si nu e cine sa ti-o faca asa cum trebuie .Prietena mea din Szeged si-a ridicat casa in 9 luni !!!!! La sfarsitul celor 9 luni si-a mobilat-o si s-a mutat.

Diana poate o dezamageste Vladut pe Mel ca-i dau "chilotii jos" .Toata ziua il pomeneste pe Duuuuduuut .

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

no ca am uitat , Maggda faine pozele cu copilasii tai .E frumoasa Akira si Biuta cu palarioara ei buburuza.

Maria sex in timpul sarcinii ? ce-i ala ?

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi imi pare rau ca a fost asa nashpa cu examenul....bine macar ca a fost Ioana cumintica!

Alinush e adorabila Adelina cum zambeste....si Nicolas zambeste la greu....dar pentru aparatul foto nici sa-l pici cu ceara!Vad ca si Dragos al tau e pus la punct cu tehnica....ca Alesio....cu telefoanele dupa el non-stop de s-ar putea....

Carmen !Mi-a placut finalul frazei(adresate mie, of course).

Magda 27 de kile zici ca are Akira?Ioiiiiiii!Pai te doboara cand sare pe tine....Cred ca va mananca si urechile....

Diana ce mai faceti?Ce noutati mai papa Timeea azi?

Noi suntem ok, am facut azi vaccinul de 2 luni....Ovi a fost cu gazuca la vaccin ca n-avea rost sa merg si eu cu Alesio....a plans putin, mai mult a plans acum dupa-masa.....sper sa se calmeze....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, asta e trebuia sa incerci. Bine ca a trecut.

Alina, i-am facut pe la 2 luni jumate a iesit perfecta dar trebuia sa mai merg la 4 luni, ca sa fie doc sigur, dar n-ai mai apucat... Daca mergi direct la 4 luni atunci nu mai trebe sa repeti, e suficienta o examinare...

Carmen se cere nora-mea la olita?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Diana ce mai faceti?Ce noutati mai papa Timeea azi?

Noi suntem ok, am facut azi vaccinul de 2 luni....Ovi a fost cu gazuca la vaccin ca n-avea rost sa merg si eu cu Alesio....a plans putin, mai mult a plans acum dupa-masa.....sper sa se calmeze....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)[/b]

Azi a papat cartof facut cu laptic de-al meu si unt o tzaruca, i-a placut a papat binisor. Pupici lui Nicolas sa treaca fara incidente peste vaccin!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

A plecat Biutza la petrecere la Gemi Center (Carmen la ziua lu Cezar a lui Fane).Era tare incantata ca va sta singura acolo.Am pus si 3 pozici noi in albumul 2006.
Ioana sa sti ca saptamana trecuta stateam pup pe gazon si cand a venit Akira in fuga catre mine m-a rasturnat .De mancat mamanca numai bobitza sup0er premium(adica cea mai de calitate hrana ) de 1,2 mil pe luna aprox.Pe langa asta mai vine tb de Ca,tb pt intarirea incheieturilor fiind caine de talie mare ,etc...si uite asa se duc in medie 2 mil pe luna,dar avem caine de caine ,cel putin pt noi.
Clau apartamentele astea de ANL sunt pe viata date?Nu ma pricep,intreb si eu...
Alinush ce face Cani?
va las,merg sa ma dusulesc ca incetut se apropie ora de mers la servici

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, aparusi, pe unde ai umblat?
E mai bine Calin, mersi de intrebare, poate umbla acum, nu mai schiopateaza, zice ca joi iar merge la fotbal.

Azi m-am intalnit cu Mihaela, afara cu carucioarele. Matia e un scump si un grasunel. I-am vazut si pe Daria si Alex.

Magda, cam scumpa Akira voastra, cheltuiti cu ea ca si cu un copil.

Diana, ii voi face si eu la 4 luni la Adelina ca sa nu mai trebuiasca repetat.

Ioana, cum sunteti dupa vaccin?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu ma simt bine, dar vroiam sa va scriu ca nu am scris de mult. Imi cer scuze daca am fost intrebata ceva si nu raspund, dar o sa citesc din urma sper ...

Cu moralul sunt tot asa, dar m-am pricopsit si cu o faringita si o raceala, asa ca ma simt ca naiba. Am fost la dr de familie pt ca ma durea groaznic gatul si am vrut sa vad daca nu e puroi, dar am noroc macar atat ca nu e. Iau Paracetamol pt raceala, dar pt faringita ar trebui ampicilina si nu prea as vrea sa iau antibiotic cat alaptez, daca rezist. Voi ce ziceti?

Daca tot am fost l-am cantarit pe Bogdi ai are 5,7 kg.

In rest nimic nou.

Va mai scriu zilele astea cand imi revin putin.

la toata lumea.

Mami de Bogdan cel nazdravan
poze

Mergi la inceput