Ioana Popescu Tariceanu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Eu nu va pot spune decat ca Ioana avea stabilitate financiara si inainte sa il cunoasca pe actualul ei sot.
Am terminat facultatea cu un an inaintea ei si am avut o gasca relativ comuna. Nu pot afirma ca suntem prietene, dar ne cunosteam (la trecut! acum nu mai stiu, eu am terminat in 1998 si nu am mai reluat legaturile cu gasca).
Dar revin, nu neaparat de banii lui Tariceanu avea ea nevoie, ci mai degraba de reputatia lui.
Iar fundatia a facut-o ca sa aiba activitate caritabila cum se face pe afara, nu ca sa se imbogateasca din banii fundatiei. Ca a facut-o doar ca un moft, sa dea bine in afara la reuniunile cu sotiile celorlalti prim-ministri, asta nu ma grabesc sa comentez. Dar nu s-a imbogatit de pe urma fundatiilor nici ea, nici Tariceanu.
Hai sa nu ne grabim sa dam cu pietre in persoanele publice doar pentru ca sunt publice.

Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Eleni de acord cu tine! Nici eu nu cred ca murea de foame daca nu facea ONG-ul. Indiferent ce ar fi facut s-ar fi zis: " da, sigur, e vrajeala, sigur fura bani asa" Eu u o cunosc, dar nu e neaparat ca toate persoanee publice sa fie javre ( desi sunt de acord ca majoritatea asa sunt).
Oricum altul era motivul pt care am deschis subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

nanna, stiu ca altul era scopul subiectului tau... Dar am raspuns la directia pe care o lua subiectul si ma deranjeaza ca singura preocupare pe care o avem este sa zicem de altii ca au facut si ca au dres...
Na ca si acum am fost off topic... dar cum se catzara cate unul/una mai sus, cum dam in ei cu toata artileria.

Mergi la inceput