mamicutze casnicutze (79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

taceti ,mai ,din gura ca am gustat una si sunt beton si fara orez.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pai ce sa va spun?
am facut drenajul la casa.Adica au sapat cu escavatotul jur imprejurul casei 1 m adancime si 1 m largime si au bagat o teava legata la o pompa in care se aduna apa de la ploaie.A durat 2 zile santierul.E bordel curat in curtea mea.Mi-au scos pavajul,iarba a fost ca acum e un mare noroi,etc.
Aveam infiltratii de apa in subsol la ploi mari.Nu era jale dar in timp puteam sa am subsolul inundat.Acolo e camera de joaca a copiilor si asa ca nu ne-am permis nici macar o picatura de apa sau umiditate.
Acum ma uit pe geam si nu-mi vne sa cred ce vad.Din curtea mea aranjata a ramas...
Nu am ce sa fac decat sa ma rog la DD sa ninga sa se astupe totul pana la primavara.Trebuie sa las 6 luni asa pana se taseaza pamantul.In fine.Jale.
Astazi cobor sa fac curat in subsol.Pompa au pus-o in subsol racordata la canalizarea casei.Asa ca-ti imaginezi ce e acolo.Au spart in planseu care e din beton si tot praful a intrat si-n cel mai mic coltisor.Vai de steaua mea
Cam asta-i!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

fetele,voi comandati pe net filme romanesti pt. copii? ma bate gandul sa coman cateva.Sunt filmele copilariei noastre:"maria,mirabela","dumbrava minunata","amint. din copil.", etc
Costa 70 de mii de lei.
Mi-ar place enorm sa le vada Maia.Sa vada adevaraciune de filme nu dysnei,dysnei,dysnei toata ziua

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

am plecat ca nu ma bagati in seama
sunteti ocupate
pe deseara,

pa!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,eu am citit ce-ai scris ,dar nu am scris nimic ,ca-s la bucatarie.
mai,tocmai am bagat la frigider o prajitura(am facut si poze)inventata de mine.
adica am luat cate o chestie de la mai multe prajituri si am facut una noua.
daca e buna va dau reteta.
un pic mai tarziu va pun cateva poze cu prajiturile,cadourile pt fii-mea, cana de la .....(sa vedem cine ghiceste cine mi-a daruit cana mea preferata de cafea) etc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

io-s dusa cu pluta rau.
am facut sarmale si am uitat sa le pun orez. mi-am dat seama de asta la vreo ora dupa ce le-am bagat la cuptor.

da' unde te grabeai, ca sa nu zic ca te gindeai ?

Mai fetelor, eu astept adrese, ca trimit, cine vrea sint aici. Dar acum lamuritzi-ma ca eu sint batuta-n cap, vreti felicitari sau vederi ? Ca parca, Cami zicea ca face colectie, sau n-am priceput eu bine

Am si eu o mica problemutza, daca ma poate ajuta cineva, ca azi chiar am tras un bocet micutz. Isabella, de vreo citeva zile, cind se enerveaza se pocneshte peste fatza si peste cap. La inceput i-am spus nu, dar se lovea mai tare, acum am inceput sa ma fac ca nu vad ce face. Dar in biserica, dimineatza, s-a enervat ca n-o lasam sa rupa luminarile si a inceput sa se loveasca. Trebuie sa-mi fac griji sau o sa-i treaca ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

danelutza,da.le pastrez. nu pot sa spun ca am colectie
si felicitari de sarbatori.NU VEDERI.
Si eu zic sa urmaresti copilul.Este posibil sa-i treaca reactiile astea,este posibil sa nu-i treca.
Eu zic sa nu te alarmezi degeaba dar nici sa astepti mult si bine sa treaca.Fi atenta la orice gest de al ei.
Eu aveam copii la gradi care se loveau singuri,se dadeau cu capul de pereti,de usa,etc...Erau copii cu probleme.
hai ca aberez si te sperii.Stai calma.Asteapta nu te "consuma" din prima.

banana,baga reteta.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,trece nu-ti fa probleme.Is mici si nu stiu cum sa-si gestioneze frustrarile.Ar fi mai grav daca s-ar da cu capul de pereti sau de pamant,in sensul ca atunci e mult mai greu de controlat.A avut si Robert niste tentative,dar i le-am retezat din fasa.Acum se mai pocneste peste gura,daca e fff nervos. Ca de obicei,multa vorba si fermitate.Vorba dulce mult aduce.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Dedicatie speciala pentru mamicile de printese

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5101&st=580

Miha

Mergi la inceput

Mirela,nu-l mai gasesc pe Mos Craciun! Cand il prind il trimit la tine!

Miha

Mergi la inceput