cursuri franceza copii

cursuri franceza copii | Autor: Catalina_Anca

Link direct la acest mesaj

Buna
Are cineva copilul inscris la curs de limba franceza la Institutul Francez din Bucuresti ?
As vrea sa-mi inscriu fetita.
Nu sunt convinsa daca merita sau e mai bine sa vorbesc cu o doamna profesoara de la ea de la scoala...
Multumesc pentru orice info
Catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mergi la Institutul Francez!
Eu nu am copilul inscris, ca e prea mic. Am facut insa franceza, iar la vremea cand eram studenta, cursurile de la Inst Francez nu se comparau cu nici unul din zecile de profesori de franceza pe care i-am avut de-a lungul timpului. Dupa facultate, am predat si eu franceza cativa ani, si am fost dezamagita de metodele pe care le aplicau colegii mei. Asa ca m-am reorientat, desi cred ca acolo era vocatia mea.
Parerea mea - nici nu sta pe ganduri. Alegerea mea ar fi Inst Francez.
In plus, poti sa cauti pe net, sunt o multime de situri haioase cu exercitii online cu care fata ta s-ar putea distra. Mai gasesti in hipermarket, pe esplanada, la Inmedio, o multime de revista in farnceza, cu preturi modice, revista pentru copii. Continutul este tare interesant, si ar fi un bun exercitiu pentru fata. Mult mai bun decat meditatii cu un profesor de scoala. Parerea mea :) Bafta;

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicutt spune:

Eu mi-am inscris copilul de 5 anisori la un club care preda franceza in Floreasca si sunt foarte multumit.Clubul se numeste Felikids pentru cei interesati.

Mergi la inceput