Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Si unde o gasim pe dr ta Irina Dumitrascu? E foarte ocupata de obicei?
Eu de ex am nascut si am mers o vreme la dr Onofriescu,dar e foarte ocupat si nu am timp de pierdut in sala de asteptare..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

La multi ani!! ..Nicoleta...sa fii fericita si implinita si toti ai case sa fie sanatosi si voiosi!!

Ma bag si io in vb cu ginecologi.Eu am fost la dr. Gabi Costachescu,baiatul profesorului Costachescu de la Cuza Voda.A fost foarte bine,il sunam oricand aveam nevoie.Iar ecografiile mi le facea dr. Irina Dumitrascu sau dr. Iliev.Se si pricepe si e si foarte...dulce.Mie mi-a placut fffff mult de ea.E serioasa si priceputa,chiar daca e tanara.

Eu la Onofriescu nu m-as duce neam.Una la mana,am auzit prea multe rele,dar chiar si asa...e prea ocupat si nu se ocupa asa mult de paciente.Am vazut asta cat am fost in spital.

aime...sa fie cu noroc la intoarcerea la serv...liniste si pace!!

Danna...imi pare rau ca ai avut o noapte zbuciumata.Ei sunt foarte marcati de intamplarile de peste zi si cine stie ce viseaza.

Roxana...felicitari pt job si asteptam pozele

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Nicoleta! Sa fii sanatoasa si fericita!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, nicoleta!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI, NICOLETA !
Sa fii sanatoasa,fercita si iubita!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

A cumparat cineva in ultimul timp Canesten ovule dintr-o farmacie din Iasi? Sau stiti unde as putea gasi?

kiss

19+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pentru ce mai sunt si astea?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Adi
D-n adoc Dumitrascu are cabinet cu Onofriescu la billa
are program marti si joi de la 16-20
dai telefon si te pogramezi.
e o dulce.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pt treaba cu colorantii, mie mi-au zis ca au si praf, dar nu tin minte detaliile. Oricum, eu din culorile primare, mi-am combinat diverse si am obtinut o paleta mai larga. Daca vrei, ma pot intalni cu tine sa-ti dau cate 250 ml dintr-o sticla de colorant :). Detalii pe pm.
Aaaaaaa si str. Han Tatar e in Tatarasi, cum cobori la dispecer, prima strada ce coboara inspre Ciurchi, Oancea. Totusi, parerea mea e ca nu are sens sa dai bani pe coloranti, iti dau eu cu placere, ca oricum imi expira la anul - valabilitate 2 ani mi-au zis ei.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Canesten ovule contin Clotrimazol, ca si unguentul cu acelsi nume. Stiu ca denum comerciala e gynocanesten, si canesten exista asa ca denumire doar crema.
Incearca la sensiblu sau la farm semis de la gara.ei au toate nebuniile.

in rest sanatate..!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput