boltile-se mai poarta?

boltile-se mai poarta? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,vom ajunge in cateva zile la bucatarie cu reamenajarea.Acolo avem iesire in balcon,care este de fapt o mini terasa.Vrem sa inchidem aceasta parte de balcon cu termopan si sa scot de tot usa si geamul care dau din bucatarie in balcon.Acum,in locul geamului si a usii tr sa finisam cumva,ori cu bolta cu spoturi,ori sa las asa patrat peretele.Voi ce spuneti?Se mai poarta boltile?Sau mai bine sa las in loc de bolta tot ceva asemanator dar patrat,fara colturi rotunjite?Voi cum ati facut(daca ati avut de facut ceva de genul asta)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

ca sa iti raspund mie personal imi plac cele pe patrat ( cu sau fara spoturi), nu rotunjite
iar in bloc la mine majoritatea au
mi se pare mai estetic decat rotunjit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

eu spun un nu categoric blotilor de apartament!
lasa golul de usa asa cum e, finiseaza-l frumos si o sa ai o trecere draguta si discreta. nu trebuie sa atragi atentia asupra lui. de ce ai face-o? doar nu e ala punctul cel mai important al bucatariei, nu?

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi nu am vrut nici bolta nici drept si nici jumatate de hexagon si am rotunjit putin doar capetele.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

NU trebuie sa faci ce se poarta ci ce iti place. Pentru ca ce se poarta anul asta, anul viitor e depasit, vezi cazul scafelor, al spoturilor. Eu am lasat forma dreptunghiulara a peretelui dar am vazut si cu colturile usor rorunjite si e frumos si asa. Cred ca in context iti dai seama cel mai bine, sa fie o armonie a formelor. Nu sunt de meserie, imi dau si eu cu parerea.
Succes la amenajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu pot decat sa-i dau dreptate Crissiei. Mie de exemplu imi plac boltile, dar depinde evident si de stilul in care vrei sa-ti amenajezi bucataria. Daca vrei o varianta mai rustico-romantica merg tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Asa cum a spus Cris,faci cum iti place nu ce se poarta,ca peste 5 ani oricum nu mai esti la moda si atunci ce faci?Conteaza sa te simti bine tu in casa ta ca e a ta .

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Tre sa tii cont ca o bolta iti mai ia din lumina (colturile fiind acoperite). Si noi ne-am pus odata problema asta, si am lasat dreptunghiular. Am "captusit" cu lemn ca cele doua lampi pe care le-am pus (nu am vrut spoturi) sa nu fie montate direct pe perete.

Am si-o poza in calc., dar sunt pe fuga.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Si eu am spart un perete intre un dormitor si un balcon.Am lasat forma patrata .Mi se pare ca da mai bine ,nici cea putin rotunjita nu mi-ar fi displacut ,dar in nici un caz jumatate de hexagon.Acum depinde si de gustul fiecaruia.
Spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Nu iti fa bolta. Nu doar ca nu mai e la moda, dar este un detaliu care incarca mult tavanul !
Eu nu cred ca simplitatea se va demoda vreodata!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

nadyana, daca iti place ideea de bolta, de ce sa nu iti faci ? E casa ta si nu conteaza cum e la moda.
Eventual poti sa urmaresti sfaturile fetelor care ti-au spus despre efectul asupra luminii din camera.
Eu una nu as tine cont de moda ci de ceea ce mi-ar place mie sa am in casa.
Spor !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput