gresie in toata casa?

gresie in toata casa? | Autor: danavasile

Link direct la acest mesaj

Bune fetelor,
ce parere aveti de gresie in toata casa , dormitoare si sufragerie ?
ma bate un gand si nu stiu cum ar fi
aici nu vorbesc numai de estetica , dar mi se pare extrem de usor la curatenie ( un + pt gresie)
astept pareri poate ma hotaresc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

niste prieteni de-ai nostri si-au pus gresie in toata casa. nu arata rau, dar parerea mea este ca are aspect de ... sala de asteptare. este cam rece si neprimitor. de ce nu pui parchet laminat? este foarte usor de intretinut (la fel sa gresia) si are totusi alt aspect. parerea mea, nu trebuie neaparat sa tii cont de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nici mie nu mi-ar placea gresie in toata casa. tine si rece si iti da impresia de ceva... orice ...doar de casa calda si primitoare nu. asta e parerea mea.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

multumesc si chiar tin cont de parerea voastra
n-as vrea parchet laminat pt ca nu am o parere buna despre el ( are o durata prea mica de viata) si bugetul nu-mi permite sa pun parchet clasic ( pe care il poti avea 30 de ani)
gresia ...am tot auzit si eu in stanga /dreapta ca se vede frumos
singura mea prob e de frig , gresia sa nu imi tina frig in casa, pt ca acum la cate modele sunt in mod sigur pot gasi o gresit care sa arate foarte bine si sa nu dea aspectul asta de sala de asteptare
sunt curioasa are careva dintre voi gresie peste tot ?
mai asteptam raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu mi-am pus parchet masiv. Care nu tine 30 de ani ci Nu are moarte, il raschetezi de cate ori vrei si arata ca nou. Dupa 30 de ani bunicii mei au raschetat parchetul si e ca nou. Dar, intr-adevar e cam scump. Mai exista varianta parchet din lemn triplu stratificat, este mai ieftin decat cel masiv dar mai scump decat cel laminat. Aspectul este de lemn caci asta si este, diferenta este ca pe asta il poti rascheta o sg. data, cel mult de 2 ori.

Cat despre gresie, desi nu sunt adepta ei, intr-adevar acum exista o multitudine de variante si modele si poti alege un model care sa nu-ti inspire sala de asteptare insa tine rece. As pune gresie doar daca as face si incalzire prin pardoseala. Iar daca faci asa ajungi cred la un pret prea mare.

Mai exista o varianta - mocheta. Acum exista mochete f. f. f. frumoase si rezistente si exista firme care vin si-ti mocheteaza complet camera, fac si un fel de plinta din mocheta. O lipesc cumva direct pe pardoseala. Este destul de frumos, se aspira usor si e chiar placuta, mai ales in dormitoare.

Eu una as opta pentru gresie in baie, bucatarie si hol, mocheta in dormitoare, daca nu vrei parchet laminat. Iar in sufragerie incearca parchet din asta stratificat sau daca nu si nu pune si acolo gresie.

Oricum cum ti s-a mai spus astea sunt doar parerile mele, tu stii mai bine ce-ti doresti si ce-ti permiti.

Succes!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

danavasile, eu am gresie in toata casa. Mi-am pus-o chiar in primavara asta, dupa ce 17 ani de zile am avut toata casa mochetata, mai putin baia si bucataria. Gresia din dormitor si sufragerie este din cea care imita parchetul - sunt placi de 50/70, culoarea bambusului. N-am lasat rosturi intre placi, iar acei 1-2 mm inevitabili i-am umplut cu chit de rosturi de aceeasi culoare cu gresia. Sunt foarte incantata de cum arata (juri ca e lemn cald, parca e o intindere de miere! - mama, mama, ce plastic am zis-o!) si chiar e o placere sa dai cu mopul pe ea. Eu am si pisica si acum nu mai are de ce sa se lipeasca parul, cum se intampla cu mocheta. In fine, eu sunt extrem de multumita de alegerea facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

prietena mea din resita si-a pus gresie in toata casa si pentru ca sta la parter are si incalzirea prin podea.au cerut sfatul unui arhitesct si a iesit foarte frumos.mie una imi place ideea.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

mie imi place idee ori de gresie ori de parchet masiv
am mocheta acum in camere dar vreau altceva ... stiti voi cateodata simti nevoia unei schimbari in casa
pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

danavasile, daca vrei iti pot trimite pe mail niste modele de gresie care se preteaza la ceea ce vrei tu.
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

danavasile, eu mi-am pus gresie in toata casa si acum regret alegerea facuta. Intr-adevar, arata bine, se curata foarte usor dar ovarele mele sufera tare de tot. Daca se intampla sa uit sa-mi pun papucii in picioare, ovarele imi aduc aminte de ei de fiecare data. Te sfatuiesc macar in dormitor sa nu iti pui gresie si sa pui o mocheta pufoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Buna
Sa va zic cum este aici in Israel,nici o casa fara gresie,in toata casa,deci peste tot unde mergi este gresie in toata casa,arata bine daca stii sa-ti alegi modelele ,si eu am gresie in toata casa,si o spal tare usor,dar acum ca a venit pitica,am hotarat sa punem mocheta in toata casa,sa nu lasam nici un coltisor nedescoperit,si cum aici vara este foarte cald,luam mocheta si lasam gresia,da un pic de racoare,iar in oct punem iar mocheta,este o chestie foarte faina,asa parca simti o schimbare tot mereu cand facem chestia asta,
acum tu faci cum crezi ca este mai bine,nici eu nu sunt pt parchetul laminat,ori parchet ori gresie
O zi buna va doresc

Mergi la inceput