post tv pentru copii - in Romania

Iata ce am citit:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t163607.html
E cineva abonat la el? Merita sa fac abonament?
Ca idee mie mi se pare buna. Cupilul meu se uita la bunici (care au antena satelit) la un post in engleza (tot israelian cred) care se numeste BabyTV, si e foarte incantat. Poate fetele din Israel il stiu si pot sa confirme...
Precizez ca nu fac reclama, doar ma interesez, ca orice parinte ingrijorat de ceea ce vad copiii in ziua de astazi la tv.
Deci, a vazut cineva ce se da la acest post in limba romana? Ce parere aveti?
Stiu ca locul acestui subiect e mai degraba la prescolari, dar aici intra mai multi parinti (si cei cu copii sub 4 ani), asa ca rog moderatorii (daca se poate) sa-l lase aici, macar o perioada.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Raspunsuri

roxanaz spune:
suna interesant! dupa nume pare a fi transmis in reteaua celor de la BOOM tv, asa ca poate cei abonati ne pot spune mai mult.
Roxana

anya spune:
Postul in sine pare interesant, dar am citit cate ceva despre instalare si ...ma doare capul. Poate daca s-ar putea receptiona prin intermediul celor de la reteaua de cablu... ar merita, dar ca sa instalez antena, decodor, cabluri si sa bag si sa scot mufa din televizor de cate ori vreau sa vad altceva...

Caprioara spune:
quote:
Originally posted by anya
Postul in sine pare interesant, dar am citit cate ceva despre instalare si ...ma doare capul. Poate daca s-ar putea receptiona prin intermediul celor de la reteaua de cablu... ar merita, dar ca sa instalez antena, decodor, cabluri si sa bag si sa scot mufa din televizor de cate ori vreau sa vad altceva...
Anya
Aoaleu, asa de complicat este? Io tot la reteaua de cablu ma gandeam

Caprioara &

Mickyyy spune:
Suna bine, dar noi deocamdata ne delectam cu BBC Prime dimineata (cu teletubbies si alte filmulete pentru copii, chit ca's in engleza) iar peste zi cate un pic de MiniMax. Au desene animate faine, fara violenta, si emisiuni dragutele.
Iar in caz de forta majora, punem Veronica, povestea porcului, fata babei si fata mosului si alte filme sau desene animate de genul, direct pe calculator.
Oricum, incerc sa nu le las la calculator sau televizor prea mult peste zi, sunt inca mici si nu le face bine.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

kriss79 spune:
Da, de la 1 sept cei de la boom au lansat Boom Hop, un canal pt. copii fara desene cu violenta!
Insa eu nu prea sunt multumita de Boom! insa pt. cei cu copii cred ca merita, insa trebuie sa te abonezi la mai multe pachete, nu poti lua numai pachetul de desene pt.copii! iar antena si echipamentele sunt destul de scumpe, in jur de 700 lei. au si site pt. cei ce sunt interesati!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina

Caprioara spune:
Mai oameni buni, intre atatia parinti doar cativa au avut un minim interes pentru un post TV dedicat copiilor?
Sunt total dezamagita ! Speram sa aflu opinii de la cei care l-au instalat deja daca merita: cat costa, daca programele sunt chiar de calitate si orice alte detalii...
Numai eu sunt in cautare de solutii de tv dedicat copiilor (mai ales cu limbaj adecvat si fara violente si reclame- ca al meu recita toate reclamele)? Si aici nu vorbesc de CD si DVD...
Chiar nu l-a instalat nimeni ca sa ne dea informatii din pdv al clientului?
Caprioara & Matei

kriss79 spune:
eu am instalat Boom tv, dar neavand inca copii nu m-am abonat la posturile de desene animate. Repet, e destul de piperata instalarea si de aceea nu prea se inghesuie nimeni.Iar ca sa iti iei postul de desene trebuie sa te abonezi la pachetele de baza (aprox 9 euro).
Nu stiu cum merge postul de desene, dar celelalte merg destul de prost, se intrerup unele posturi.
Sincera sa fiu am facut si o reclamatie la ei la sediu, caci imi vin facturile cu intarziere si nu pot plati pana la scadenta. Nici macar nu mi-au raspuns..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina

filofteia spune:
Drept sa spun pe mine chiar nu ma incanta ideea unui post de TV pentru copii... si asa mi se pare ca petrec prea mult timp la televizor, iar un alt post nu ar fi decat un alt motiv de discutii cu copilul...
Adi nu prea are timp sa se uite la TV asa ca nu am fost nevoiti sa limitam programul, dar tot avem disctuii de genul "Eu niciodata nu pot sa vad ... (nu stiu ce emisiune)"... iar cu cat se face mai mare orizontul se mareste si astfel de la cartoon am ajuns sa ne certam si pentru Animal Planet sau Discovery... pentru ca or fi ele educative, dar timpul petrecut in fata televizorului devine din ce in ce mai mare si datorita multitudinii de programe pe care vrea sa le vada... sa nu mai vorbim de calculator, DVD Rom...etc...
Asta este parerea mea!

alice68 spune:
Fetita mea Alexia(5ani),daca ar avea doar 2 desene animate si alea s-ar da in reluare toata ziua ,nu s-ar misca din fata televizorului !Si mai stiu si alti copii la fel ca ea! Asa ca mai inventez o pana de curent,ba ca ploua prea tare ,ba ninge prea mult sau ca s-a stricat satelitul ,iar in ideea de a o determina si de a fi optiunea ei sa nu mai stea in fata tv i-am promis ca de ziua ei ii voi cumpara un catel pe care si-l dorea foarte mult! Si uite asa m-am trezit cumparand o "chestie" care aduce mai degraba cu un mop si bineinteles asta nu inainte de a-mi spune fetita mea ca "un caine presupune foarte multa responsabilitate!" dar astea nu erau decat citate de pe minimax! Si ute asa a intrat in familia noastra Ariel(baietel),nici nu se pute numi altfel,iar fii-mea e ramas cu Ariel si eu cu responsabilitatea! Si ce credeti ca face acum Ariel? Se uta la minimax !Si stiti ce face cand schimb programul pe jetix? Pleaca ! S-a tampit si cainele !