cada baie
Cu ce as putea sa mai curat cada de baie ?Este din fonta si parca nu ii mai prieste nimic.Nu as vrea sa se ingalbeneasca.Voi ce produse folositi?
Raspunsuri
cryssa29 spune:
Inainte de a pleca din Ro, cam de 2-3 ori pe an umpleam cada cu apa si adaugam 7-8 sticle de clor ieftin( cel mai ieftin). Lasam peste noapte, apoi o clateam bine, eventual adaugam si putin domestos si iesea super.
nemary spune:
atentie la detartrant! este periculos pt.piele si mananca si emailul. l-am folosit si eu cand ne-am mutat in apart.nostru dar pe portiuni mici si nu l-am lasat pe cada mai mult de 1 min. cada s-a albit, intr-adevar, dar s-a si matuit in locurile respective.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
felicia74 spune:
sustin si eu ce a scris nemary: detartrantul e cel mai parsiv - ti se pare ca ar curata cel mai bine, dar ia tot, vopsea, email...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
mr proper gel pentru baie ala albastru curata bine si miroase mortal...acu serios nu pot sa bag mana in foc ca ajuta la o cada mai veche sau care are nu stiu ce pete la mine e noua si o curat la vreo 3-4 zile cu mr proper si se mentine stralucitoare
INGRID
nemary spune:
am citit si pe eticheta lui Mr.Proper ca nu este recomandat pt.obiectele emailate. eu am renuntat sa-l mai cumpar.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Moniland spune:
Cel mai bine si cel mai bine se duce cu detergent de rufe.
Eu umezesc cada cu dusul apoi pun putin detergent pentru rufe albe pe un burete pe partea mai aspra si frec cada. Las cateva minute si clatesc cu apa. Iese super.
Monica
nushulica spune:
quote:
Originally posted by nemary
am citit si pe eticheta lui Mr.Proper ca nu este recomandat pt.obiectele emailate. eu am renuntat sa-l mai cumpar.
o zi minunata,
Mari
poze
uite m-ai facut curioasa si chiar m-am uitat acum pe eticheta si nu ai dreptate scrie ca nu se poate folosi pe email colorat sau mai vechi de 10 ani...oricum eu sustin in continuare ca e foarte bun
INGRID
Moniland spune:
Si daca tot vorbim de curatenia in baie, va pot spune ca la mine cel mai mare efect in a sterge faianta il are solutia de spalat geamuri. O pulverizez pe faianta si apoi cu o carpa uscata sterg. Ramane stralucitoare si fara urme. Incercati cu incredere si astept parerile voastre.
Monica