Zodia Gemenilor (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

cred ca ambele horoscoape mi s-au porivit .S-a mai risipit ceva din avntul meu de ieri din cauza faptului ca sunt angrenate mai multe persoane in problema respectiva .Uneori ma intreb cum va fi peste 1 an si as dori sa vad in viitor dar si prezentul are cateodata frumusetea lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Care o fi astazi horoscopul...a???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Linistea va este data peste cap de un eveniment neasteptat care pune capat unei stari de lucruri de care erati foarte multumit. Auziti vesti nedorite despre despartiri, esecuri, poate chiar decese, si sunteti ingrijorat, chiar daca nu va privesc personal. Este suficient sa va ajunga la ureche o astfel e veste ca sa va strice toata ziua.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor, da ce horoscop frumoas avem azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Dragele mele gemanutze...vreau si eu in listutza:
business(Ana-Maria): 10.06.1977

O seara minunata!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Imaginatia te ajuta sa rezolvi rapid problemele de serviciu. Sefii isi pun mari sperante in tine. Dupa-amiaza, mergi intr-o vizita la prieteni si planifici o scurta calatorie. Iti recomandam sa tii cont si de parerile partenerului(ei) de viata
Sunt varza!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Nu stiu care o fi horoscopul pe astazi dar am avut o zi foarte buna,am primit viza pe trei ani,am luat biletele de la agentia de turism( ca merg acasa)ne-am jucat cu strengaru meu in parc,acum ne uitam la desene animatesi bem lapte cu capsuni...ne este asa de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Jojo, ma bucur pentru reusita ta!

Nu va puteti explica reactiile si criticile de care va loviti. Prietenele sunt lipsite de masura si va reproseaza lucruri care nu se verifica ulterior. Este posibil sa castigati bani!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Mai activ fetelor,mai activ....sau inca nu v-ati trezit?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

jojo, ma bucur mult pentru tine
mai, de dimineata am castigat 10 euro pe 1/2 ora de munca, adica am impartit publicitate, dar mai multi nu ar strica
ieri am avut o zi groanica, nici nu vreau sa mi-o amintesc
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput