Zodia Gemenilor (13)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOP DE WEEK-END

Aveti timp suficient sa stati de vorba cu niste prieteni sau colegi pentru a pune tara la cale despre planuri comune destul de costisitoare. Fiecare isi aduce contributia pe un ton calm si pentru ca nimeni nu vrea sa-si impuna punctul de vedere cu agresivitate, ajungeti mult mai usor la solutii viabile. Cand discutati de pe acelasi nivel, lucrurile merg mult mai clar si mai bine.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Tzuni,mi-am salvat si eu horoscopul postat de tine azi,cum am putin timp il citesc sa vad daca e de bine sau nu.Acum apar fel de fel de horoscoape in toate revistele,insa nu pare sa avem un an deosebit.
Cel mai mult m-a intristat ce am citit intr-o revista de fitness cum ca in 2007,Gemenii au sansa sa ia serios in greutate datorita stresului la care vor fi supusi pe tot parcursul anului.
Doina,nici eu nu te uit,la sfarsitul primaverii iti voi trimite ceva bani in cont.

Mergi la inceput

Am terminat de citit miscarea planetelor pe 2007-si voi incerca pe cat se poate sa tin cont de sfaturile date.
Olim,nu ai spus daca ai reusit sa aplanezi conflictul aparut intre tine si sef.Cel mai sanatos ar fi sa-l lasi in pace,caci pentru un Berbec nu conteaza cine are sau nu dreptate,important e ca totul sa se desfasoare asa cum vrea el.
Eu am avut”deosebita placere”sa imi impart biroul cu un Berbec timp de 6 luni,asa ca stiu ce le poate pielea.Chiar daca prin natura muncii eram pe pozitie de egalitate,iar o competitie nu isi avea rostul,mereu isi “scotea”coarnele la vedere,gata sa impunga,daca nu ii placea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Tzuni, Luna, dar si pe celelalte fete!

În acest sfarsit de saptamana, li se pot promite locuri de munca stabile, dar cu multa munca (si multi bani), numai ca sunt obligati sa inceapa imediat, fara pregatire.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Veti progresa clar, daca veti accepta schimbarile si va veti implica cu toata energia. De miercuri, aveti probleme majore de autoritate fata de colaboratori ori membri ai familiei, mai tineri.
unde sunteti?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Ai grija sa nu te lasi implicat si sa nu devii victima unor intrigi sau chiar inscenari. Nu e bine sa iti incredintezi secretele personale unor oameni care ti se pare ca iti sunt prieteni, pentru ca s-ar putea sa te convingi, in mod dureros, de contrariu. Este vorba despre colegii sau colaboratorii tai de la serviciu. Comunicarea ar trebui sa se margineasca strict la problemele de ordin profesional

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, Doina! Se pare ca ai activat singurica pe-aici in we! Multumim de horoscop!

Luna, sa stii ca si mie mi se pare ca nu vom avea un an iesit din comun, dar eu imi doresc sa fie macar ca 1006, care, pt mine cel putin, a fost foarte bun, cald si linistit! Cat despre ingrashat...o fi adevarat? N-o fi? Vom vedea!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tzuni 1006?Cati ani ai?
o zi frumoasa tuturor si multumim de horoscop.
luna, uneori chiar imi vine sa , dar incerc sa ma abtin.Ce nu suport, ca incepe sa urle ca un idiot, dar sper sa nu mai am mut cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by olim

tzuni 1006?Cati ani ai?

...cum adica cati ani am? Nu stii sa calculezi?

439 !

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai din 1006 pana in 2007 ca suntem sunt 1001 an, plus cati aveai anul trecut

Mergi la inceput