Zodia Gemenilor (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Traiti evenimente la care nu stiti cum sa reactionati, mai exact, ar trebui sa impacati si capra, si varza. La sfarsitul intervalului, descoperiti ca cei din anturaj (inclusiv familia) au nevoie de dv.
LA MULTI ANI LA TOATE IOANELE SI IONUTII!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Chiar ca trebuie sa impac si capra si varza .Azi fiecare vrea sa faca cate ceva :sotul meu vrea ceva ,eu altceva si copilul altceva.Mai sunt si parintii.Si care renunta de obicei?
Ati ghicit !Eu.
De dimineata ne-am cionadanit cu problema micului dejun si in final l-am servit cu chiu cu vai numai eu cu fiica mea .
Acum incerc sa ma linistesc cu o cafeluta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smolei_2004/album?.dir=/759fre2

Mergi la inceput

Aurora, de fiecare noi suntem cele care trebuie sa renuntam...sunt si eu tot cu un rest din suplimentul de cafea, apoi ma duc sa fac de mancare!Sotul meu este sa joace fotbal...copii dorm...eu cu munca...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul de azi mi se potriveste si mie ca o manusa,insa in comparatie cu fetele bune(Doina,Aurora),eu am reusit sa imi impun vointa proprie,impacand doar capra.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Nu va implicati in activitati care presupun un coeficient ridicat de risc. Oricat de dragi va sunt banii, ganditi-va si la consecinte! Cearta cu unul dintre sefi.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa si o saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Doina,inca sunt la munca si evit pe cat posibil un conflict cu sefu mare ca sefa e in concediu si trebuie sa o inlocuiesc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smolei_2004/album?.dir=/759fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

azi imi vine si mie colegul si parca vad ceiese, ca de obicei.Vrea sa faca pe seful un berbec cu o geamana
Sper sa se termine ziua cu bine
O seara frumoasa tururor

Mergi la inceput

Olim , cu a fost?ca tine sau ca el?

Aveti foarte multe de recuperat dupa situatia pe care ati depasit-o cu succes de curand. Din punct de vedere sentimental insa nu va puteti obisnui cu senzatia de singuratate.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Tine ochii bine deschisi astazi daca nu vrei sa pierzi o foarte interesanta propunere legata de locul de munca. Un partener, un prieten sau jumatatea ta iti va propune un lucru care chiar daca va fi greu de dus la capat va face valuri foarte multa vreme de acum incolo. O inspiratie subita te va arunca intr-o noua etapa a vietii tale. Vrei nu vrei, vei fi propulsat in mijlocul unor evenimente importante.

Va pup pe toate!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput