jocuri pe calculator

jocuri pe calculator | Autor: lunna27

Link direct la acest mesaj

Voi ce jocuri mai jucati?Mie imi plac alea de strategie,am avut heroes 3 (il jucam la greu) dar nu-l mai am totusi ma gandeam sa mai aflu pareri si despre alte jocuri.

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Eu sunt fan al jocurilor arcade si al celor cu carti...

Cand am ocazia joc cam orice joculet din sistemul meu de operare, mai toate sunt pe placul meu (cu bilute, mahjongg, altul cu potrivire de piese, carti).

Acu cativa ani am incercat sa joc ceva cu masinute , dar intram in toate gardurile si m-am lecuit repede. Iar cand am incercat alt fel de joc, Alone in the Dark, latrau caini furiosi si mi-a trecut si mai repede.

Cele de strategie nu-mi plac, ca mi se pare ca implica prea multa munca, iar Shooter-ele nu-mi plac ca implica prea multa agitatie.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mie imi plac in genul Nancy Drew, Syberia, aventuri-mister-strategie. Am jucat si Comandos-singurul joc de acest gen care mi-a placut. Dar acuma nu mai am timp decat de un soliter

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Cat timp am fost insarcinata, pentru ca a trebuit sa stau mai mult la orizontala m-am jucat Heroes 3. Acum, adica de vreo 2 luni, cand am timp ma mai joc World of Warcraft...ca sa pot intelege de ce ii place sotului meu atat de mult sa se joace jocul asta...si acum il inteleg

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

http://www.oddworld.com/

De aici a jucat cineva ceva ? ... long time ago.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Daaaa, dragutul de Abe... eram fan ! N-am mai jucat de mult, ca mi-a ocupat nevastuica PCul, sta toata ziua pe forum...
Cand jucam, imi placeau cele adventure, seria Broken Sword, Monkey Island, Grim Fandango... am vazut ca a aparut si Broken Sword 4 anul asta, cred ca mai incolo o sa-l incep...

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Codruta si io-s fan adventure. Am inceput sa joc ultimul Longest Journey, dar din lipsa de timp liber inca nu l-am terminat. M-am blocat la o faza de batalie cu un monstru si dupa o jumatate de ora m-am plictisit. Imi place si Broken Sword. Am mai jucat si ceva joc dupa codul lui Da Vinci. De obicei mai trag un ochi pe www.justadventure.com sa vad ce noutati mai apar. Am auzit ca Secret File: Tunguska e foarte misto. Nancy Drew inca nu am jucat, dar este in plan si asta... Cateodata mai trag si cate un Need For Speed. Am primit nu de mult ultimul joc, dar inca nu am apucat sa il instalez.
Nu imi plac shooterele, de loc!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

http://www.poxnora.com/index.do

RPG game
Free

Acu sa nu ziceti ca-i reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca nu aveti ce face .. http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/doublejeu.htm

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Stiti cumva vreun joc care se joaca online(aventuri sau strategie)??Nu-mi spuneti de counter ca nu-mi place

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io acum joc Caesar 4

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput