e cineva traducator autorizat?

e cineva traducator autorizat? | Autor: doradora

Link direct la acest mesaj

buna. am si eu nevoie de o lamurire. sunt autorizata de ministerul justitiei. zilele trecute am primit un plic cum ca trebuie completat formularul 070 de catre cei care nu au tva. mi-am aruncat un ochi pe respectivul formular si m-a cam bagat in ceata.cata vreme nu platesc tva-ul, de ce imi recomanda formularul respectiv, eu am inteles ca e pt cei care sunt cu tva.
daca ma puteti lamuri, multumesc. eu sunt in plop la treburile astea, am schimbat contabila, ca a plecat din tare, si dna cu care am vb eu se ocupa de pers juridice, si deci nu m-a lamurit.iar la admin. financ. mi-e greu sa ajung, burta e de vina, si as fi vrut sa trimit prin posta, important e sa stiu ce trebuie sa completez acolo.

chris 35+ alexandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Buna,

Si eu am primit un astfel de anunt ca trebuie sa completez formularul 070. Dar nu am ajuns inca la Admin Financiara sa vad despre ce e vorba. Asa ca astept si eu raspuns de la cineva care a rezolvat problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am intrat pe net si l-am descarcat, dar nu m-a luminat defel... si cica trebuie rezolvata treaba in 15 zile de la primirea instiintarii.

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

in 30 de zile de la primirea instiintarii

Mergi la inceput

15 zile... care sunt pe duca...

quote:
Originally posted by Kia

in 30 de zile de la primirea instiintarii

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

ai dreptate , 15 zile, m-am uitat mai bine

Am fost azi la Administratie, si ca sa nu mergeti degeaba luati cu voi copie buletin, copie autorizatie, copie formular 20 (cel initial de la inregistrare). Completati 070 (din cate am inteles doar prima pagina bifand ca nu sunteti platitor de TVA) si cam atat.

Totul in 2 exemplare.

Adica in concluzie, drumuri inutile pe la Administratia Financiara

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, am primit si eu formularul, dar nu vad nicaieri sa-ti dea optiunea de a alege daca esti sau nu platitor de TVA. Doar la pct. 2 scrie "Platitor de TVA din data...". Cum completez daca nu-s platitor de TVA?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

kia multumim de info. am o intrebare : formularul 20 trebuie sa il am in acte, sau il completez din nou? plus ca am auzit din alta parte ca cica ar trebui si certificatul de inregistrare fiscala-nici pe asta nu stiu sigur daca il am au ba, parca mi-a trebuit la inceput la stampila sau la chitantier...tre` sa fac sapaturi...
eu o sa le trimit prin posta si sa le fie de bine, nu merg acolo cu burta la gura nici sa ma impuste careva!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Eu nu am mai gasit formularul 020 acasa. Am sunat azi la ei si mi-au zis ca merge si fara el, ca era doar o formalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Am fost si eu azi la adm. financiara. Mi-au zis ca nu toti s-au inregistrat cu formularul 020, deci il aduc doar ce-i care il au, evident. Eu una nu-l am. Am luat formularele 070, cica merge sa le trimit si prin posta, cu confirmare de primire. Mai e nevoie de copia autorizatiei, cum au scris fetele aici, si de copia buletinului. Eu chiar nu pricep de ce ne pun pe drumuri astia, n-or avea copii de pe buletin si autorizatie? Ca le-am lasat aproape in fiecare an Si formularul asta puteau sa-l trimita prin posta, daca tot au trimis scrisorile, nu, tre sa-ti faci timp sa te duci pina la ei, sa pierzi timpul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput