mamicutze casnicutze(78)
Raspunsuri - Pagina 24
ange spune:
sunt educatoare.in gradinitza evident ![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
quote:
Originally posted by Dana_ch
cami bafta la interviu.
in ce domeniu este job-ul sau mai bine in care ti-ar placea sa lucrezi?Poze cu
Lucas
poze noi
a! si merci.o sa incerc sa am bafta
si mi-ar place sa lucrez in locul primului ministru al Canadei

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
ete ,mie mi-ar placea sa lucrez in locul lui Paris Hilton.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
banana.parfum si anul asta

mi-ai luat vorbele din guraCami dar ce fel de educatzie preda domn'ministru ?
Fetili, eu stau fara caldura diseara, nu c-ar fi tare frig, dar n-am nici apa calda, ca astia nu termina de montat centrala.

ange spune:
danelutza,adica ce crezi colega ca daca e prim ministru a facut vreo scoala de primi ministrii?![]()
lasa mey nu-ti face probleme ca daca-i iau locul ma descurc eu doar cu scoala mea
banana,in Paris la Hilton(hotel) ? ![]()
cat despre cadou ramen deschis subectu ca si eu is interesata.ma gandesc si-ti comunic.
ma duc sa-mi trezesc copila...
o zi buna
foto
Danelutza spune:
Cami pe mine ma interesa citzi ani are domn'menistru si ce preda
, ca poate vrem si noi la gradinitza ![]()

diadaniela spune:
bey ,daca-i tanar si frumos ma bag si eu.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

Danelutza spune:

alexa si mami spune:
vorbareteloooor, mai luati pauza, ca n-am timp sa citesc prea repede 
cadouri??? si io vreau idei, sunt in gaura rau
daca e sa mai iau dupa ce zice el (ca el nu conteaza, fii'sa sa fie fericita)... imi pun o funda mare rosie si ...
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">
Bimilit spune:
SALUTARE!
banano , eu ii pun poza lu ma-sa-n rama si io fac ccc cadou.rama e cumparata , problema-i poza da o rezolv eu si pe asta.daca nu pot s-o fotez ii pun o poza cu noi.acu fara gluma io-s in plop si ideea in aer.ma gandesc sa-i iau un Laptop ,ca de asta ar avea nevoie .acu de n-o fi asta a fi un parfum .
danutzo las ca vine sotu si te incalzeste deseara si parca vaz ca nu mai vrei nici centrala-n casa.
cami tinem pumnii sa iasta treaba cu jobu.o intrebare sa-mi zici la ce gradi esti ca pe mana ta mi-as lasa bb-icu.moama ce linistita as fi.
LA MULTI ANI ! sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!

Poze cu