mamicutze casnicutze(78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

sunt educatoare.in gradinitza evident

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dana_ch

cami bafta la interviu.
in ce domeniu este job-ul sau mai bine in care ti-ar placea sa lucrezi?

Poze cu Lucas
poze noi

a! si merci.o sa incerc sa am bafta
si mi-ar place sa lucrez in locul primului ministru al Canadei

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ete ,mie mi-ar placea sa lucrez in locul lui Paris Hilton.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ange

banana.parfum si anul asta

mi-ai luat vorbele din gura

Cami dar ce fel de educatzie preda domn'ministru ?

Fetili, eu stau fara caldura diseara, nu c-ar fi tare frig, dar n-am nici apa calda, ca astia nu termina de montat centrala. Pina la prinz au demontat-o pe cea veche, acum cica pregatesc locul si astepta sa apara cealalta noua

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

danelutza,adica ce crezi colega ca daca e prim ministru a facut vreo scoala de primi ministrii?
lasa mey nu-ti face probleme ca daca-i iau locul ma descurc eu doar cu scoala mea

banana,in Paris la Hilton(hotel) ?
cat despre cadou ramen deschis subectu ca si eu is interesata.ma gandesc si-ti comunic.

ma duc sa-mi trezesc copila...

o zi buna

foto

Mergi la inceput

Cami pe mine ma interesa citzi ani are domn'menistru si ce preda , ca poate vrem si noi la gradinitza

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey ,daca-i tanar si frumos ma bag si eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

PENTRU CUSCRA DE LA NORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

vorbareteloooor, mai luati pauza, ca n-am timp sa citesc prea repede
cadouri??? si io vreau idei, sunt in gaura rau daca e sa mai iau dupa ce zice el (ca el nu conteaza, fii'sa sa fie fericita)... imi pun o funda mare rosie si ...

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

SALUTARE!

banano , eu ii pun poza lu ma-sa-n rama si io fac ccc cadou.rama e cumparata , problema-i poza da o rezolv eu si pe asta.daca nu pot s-o fotez ii pun o poza cu noi.acu fara gluma io-s in plop si ideea in aer.ma gandesc sa-i iau un Laptop ,ca de asta ar avea nevoie .acu de n-o fi asta a fi un parfum .

danutzo las ca vine sotu si te incalzeste deseara si parca vaz ca nu mai vrei nici centrala-n casa.

cami tinem pumnii sa iasta treaba cu jobu.o intrebare sa-mi zici la ce gradi esti ca pe mana ta mi-as lasa bb-icu.moama ce linistita as fi.

LA MULTI ANI ! sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput