mamicutze casnicutze(78)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianca
Cuscra de la nora ta si petrecere frumoasa. Sa bagi neshte poze cu tort, prajituri, asta asha ca sa participam si noi la bunatatzuri
Alina da si la mine retzeta de dormit asha mult, ca Isabella se trezeste tot dupa ora veche, adica la ora 6.
Mirela esti pe lista la vederi prin posta . Ai dreptate, daca se trimit felicitarile in jur de 5 decembrie, adio si pa, ajung anul viitor. Am patzit-o eu. Am trimis acum vreo trei ani vederi din Elvetzia, asta cind venisem in vacantza la soatza mea, au ajuns in urma mea, adica au facut vreo 3 saptamini . Dar la sarbatori cum or sa fie multe plicuri, sigur ajung tirziu.
Dana sa arunci si la noi o prajitura de la surioara ta si sa-i transmitzi si din partea noastra urarile de rigoare.

Moammmmaaaaa iar m-am intins ca o zi de post. Mi-am facut o cafea cu crema de lichior , cine vrea ? Va astept

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor va dau eu un subiect.aseara am facut o gafa aici pe forum , da noroc cu DANUTZA ca m-a avertizat.am reparat-o.moama m-am simtit ca un kk-at.am cetit pe diagonala.sper ca n-am suparat pe nimeni ca nu a fost cu intentie.daca am suparat imi cer iertare , da nu a fost cu intetie , a fost cu lipsa de neuron

Danutza piticul meu doarme de aseara de la 22,30 si inca nu s-a trezit.acu depinde la cat se trezeste ca daca e la 1 nu-l mai bag la somnu de amiaz , ca n-am cand.dar si la amiaz ; cand doarme baga 3 ore .mno , dai fata la " educat".miha nu da rau ca nu ti-o fur.o invat sa doarma si gata.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Mey, va dau si eu un subiect.
Ia spuneti repede la baba, voi dansatzi dupa muzica de manele, ca eu tzopai dupa orice sunet, adica imi place vals, tango, muzica populara, usoara, manele, tot in afara de muzica aia metalica, ca n-o intzeleg. Dupa aia va povestesc de ce v-am intrebat. Aaa, asculta si copiii vostri muzica respectiva, asta bineintzeles cind ascultati voi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

io cand e cazul dau din toate alea dupa muzica de manele.
si dansez latino in dracii. prin casa . non stop.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

fetelor multumesc din suf in sir indian

......si inca un rand

Dana am primit offline.......maine la prima ora sunt cu ea la pediatra....da parca as vrea sa o duc direct sa-i faca analizele la o clinica particulara....sa nu ma mai lalaie atata...si eu ma gandeam la sinuzita da mi-a fost frica sa nu fie adev

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bi, io n-am inteles cu gafa
danelutza, aseara s-a culcat maimuta la 23,30 ca avea chef de sarituri in pat, de obicei se culca la 22-22,30 si se trezeste la 8-9. are programu' asta de citeva luni, ca asa se trezea si ea, la 6-7 si da, dansez si io pe toate genurile, asta in casa cu fii'mea ca asa sunt anti manele

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

si eu cazut aseara. pana sa adoarma copila am adormit eu.
saracu omu' ma astepta sa vedem un film.
film,Alinuto,film!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

Danutza piticul meu doarme de aseara de la 22,30 si inca nu s-a trezit.acu depinde la cat se trezeste ca daca e la 1 nu-l mai bag la somnu de amiaz , ca n-am cand.dar si la amiaz ; cand doarme baga 3 ore .mno , dai fata la " educat".miha nu da rau ca nu ti-o fur.o invat sa doarma si gata.

Maria2mami si eu m-am gindit la sinuzita, dar n-am vrut sa te sperii

Acum sa va povestesc, ieri vorbeam cu o tipa pe mess, ma intreaba ce face Isabella, iar eu ii spun ca dansa pe muzica de manele. Aia incepe, "vai, asha educatie ii faci ? o lasi sa asculte muzica din asta !". Eu nu pricep unde gresesc, cum adica daca asculta tot felul de muzica inseamna ca nu-i educata. Eu ascult orice, dansez orice, si nu ma consider o needucata , sau poate sint ?!
Dispar ca ma cere motzata la oala, iote educata lu'mama

Mergi la inceput

lasa ,mai Danelutza,nu te lua tu dupa toata lumea.
sunt unele care asculta numai muzica clasica si sunt proaste bata. cunosc eu pe cineva. prietenii stiu cine e!
lasa copilul sa asculte ce muzica vrea.o sa-si aleaga ea singura ce-i place si ce nu cand o fi mai mare. acum e micuta si ii place tot ce e ritmat.
vad ca pe forumul asta daca asculti manele sau te uita la telenovele esti varza.my ass! am scris bine?

asa si acum vreau sa facem un brain storming si sa ne sfatuim in legatura cu cadourile de Craciun pt soti. ce ziceti ? hai sa ne dam idei una alteia.

Dana

Mergi la inceput

Danutza
Mi-am adus aminte, de fapt imi daduse de intzeles ca nu-s cultivata . Adica daca stau acasa... sint batuta-n cap. Daca ar sti ea, ca de multe ori, cind esti in afara tzarii, ai asculta si tziganii la colt de strada, doar sa auzi unul ca spune ceva pe limba ta
Aaa, cit priveste dantzuiala, eu am lucrat la romanica cu oameni cu universitatzi inalte, mama ce tzopaiau la un paharel, pe toate genurile si erau cultivatzi

Cu ideile pentru cadouri sint de acord, voi scrietzi si eu ma gindesc ce-i cumpar soatzei

Mergi la inceput