SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 25
Bimilit spune:
salutare!
otilia, multam de cafea.
fetelor cand punem de-o intalneala??????????????
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
' neatza !!!
Noi ne pregatim sa plecam vineri dimineatza la Hunedoara si am vrea sa stam pana duminica . Deci la intalneala in acest week-end nu pot veni ...
Ce ati luat pana la urma copilashilor de Mos Nicolae ???
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
adriana ce masina ai? taci si nu zici nimic? hai da de baut.
eu inca nu am cumparat nimic de mosu , ca nu stiu ce.da mai am la dispozitie sapt asta .voi ce ati cumparat?
!
piticutz spune:
Va salut si merg sa ma culc.
Azi a nins aici, dar pina seara nici urma nu a ramas din zapada...
elutaf spune:
va scriu pe fuga pentru ca Mihai ma astepata sa mergem Pa ... ma cam trage de maneca ![]()
va
pe toate in rand ioana, claudia, bianca,adriana, mihaela, elvira, otilia, cami,paula, olim, giulia (sper ca n-am uitat pe nimeni) asta ca sa ma iertati ca trec asa de rar pe aici ... promit sa remediez situatia
da lui mihai i-a placut tare mult la tara ... nu l-am putut tine in casa ... am stat toata ziua cu cainele si i curtea gainilor
gata ca sunt cu un picior la usa
dianaiulie2009 spune:
Bianca inca mai asteptam masina ... e pusa de-o parte numai ca nu le merg calculatoarele la astia si nu au putut trimite factura pro forma si ... mno ... stam ca pe scai pana o vedem la noi ... e Logan combi ...
Sper sa ne-o dea pana joi ca de nu ... stam acasa in week ...
De Mos am luat asa :
- la Andreea o caciula + fular+manusi , un trening din fas ( foita cum zice lumea ) ;
- la Paula inca nu stiu ce sa-i cumpar ... am comandat cate ceva de la q. pt. aman2 dar daca nu ajung tre sa ma gandesc la altceva , de ex. la Paula i-am comandat un BB si jucaria aceea cu scari si 3 bile care coboara singura ( am vazut la Elvira si e cam "naspa" ... dar , ma rog ... ) , la Andreea i-am comandat ceva calendar din material care se agata cu un carlig de draperie , usa de dulap , etc . si are in fiecare zi a saptamanii un buzunarel unde poti sa pui ceva chestii , o rochita din matase de vara ( in august face Andreea din HD nunta si am zis ca e ok rochita respectiva , iar daca e material bun ii comand si la Paula la fel ) ., 3 ciorapi pantalon cu inimioare . Acum eu trag nadejde ca da de or ajunge pana la Mos !!!
De Craciun la Andreea vrem sa-i cumparam un scaun de birou si o blanita , iar la Paula ??? .... habar nu avem , ca ea cam are de toate ... ramane sa ne mai gandim ...
Poate v-am dat idei asa ca astept sa scrieti si voi ce ati luat sa ma pot inspira .
Restul ???
albumele noastre
vacanta in Grecia
giulia71 spune:

acu rad ca mi-au trecut dracii...
aseara eram zob de suparata si nu l-am pedepsit ca m-a rugat din suflet sa-l iert!
Imi era mila de el mitelu, ca numa prostii a comis in ultima vreme si a tinut-o din pedeapsa-n pedeapsa.
In fine, Bianca, el mi-a recunoscut mai aku ceva vreme ca , copiaza
!!!
Da, cruceste-te si tacs-o l-a intrebat de ce Caline copiezi?
Pai tati daca nu stiu, scriu si eu de la colegu!
Raspuns sincer si naiv!
Evident am dat-o pe gluma si ca prostii (eu si barbatu meu ) am bushit in ras, dar uite ca nu era de ras, era de plans...na!
Deci, copiaza de la alti copii!
E atat de inocent mai fetelor ca-mi arata si cum copiaza, te prapadsti de ras.
Am io senzatia ca duamna metresse nu pre-l intelege ca el e roman si nu intelege chiar tot si dáia ii patineaza privirea pe caietu altuia
.
Am innebunit, m-am apucat sa-i gasesc scuze lu fii-mio!
O sa incerc si eu sa-l desensibilizez cu Doamne Doamne!
Sper sa-mi iasa!
Asta e dragele mele cu copiatu in cls I.
Va tzuc si vorbim!
quote:
Originally posted by Bimilitquote:
Originally posted by giulia71
In fine, venii de la scoala cu fii-mio si ma opreste metressa si ce-mi zice , sa va cruciti nu alta..
ca fii-mio copiza de rupe in cls I fratilor!!!
giulia si cum copiaza? cu cartea pe banca sau cu ea in banca?
cand era tudor cls a I a la sedintza cu parintii ne spune invatatoarea ca are un elev care copiaza.mno si ne explica si cum face: cand se plimba inv prin clasa el trage cartea din banca si se uita.l-a avertizat inv , iar la scurta vreme iar l-a prin copiind .da stitzi cum? si-a asezat cartea sub poponet.mai am ras cu lacrimi cand ne explica doamna cum facea.saracu se tot foia ca nu vedea pre bine , se apleca sa mimeze ca i-a picat creionul , apoi radiera.
acum radem si glumim .is haiosi .da eu zic sa-l intrebi pe calin cum procedeaza si de la cine a invata faza cu , copiatul , ca banuiesc ca nu l-ai pregatit tu pt asa ceva.
eu i-am explicat asa lui tudor : copiat =furt, care e un pacat mare [l-am sensibilizat religios].i-am spus ca cel ce fura e hot.azi iei 10 pe copiat iar peste 2-3 zile iei 3 sau 4.profesorii stiu ca tu copiezi dar te lasa ca apoi sa-ti dovedeasca ca nu ai obtinut nota cinstit.bine tudor e mai mare si deja imi povesteste cum copiaza colegii lui.sincer , si-l cred , el inca nu a copiat.sper sa o tina tot asa.
PS giulia de esti sigura ca el a copiat si nu un alt coleg?daca a gresit inv?nu-l certa .vb mult cu el.noteaza undeva aceste faze haioase .acu te stresezi da peste 10 ani veti rade cu lacrimi.
edit: giulia , colegul lui tudor care a copiat in cls a I a , avea o sora mai mare [era cls a VII a si de la ea stia tehnicile].
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Sa auzim de bine ;)
giulia71 spune:
Felicitari pentru mashinuta!
S-o stapaniti sanatosi!
quote:
Originally posted by anacezara
Bianca inca mai asteptam masina ... e pusa de-o parte numai ca nu le merg calculatoarele la astia si nu au putut trimite factura pro forma si ... mno ... stam ca pe scai pana o vedem la noi ... e Logan combi ...
Sper sa ne-o dea pana joi ca de nu ... stam acasa in week ...
De Mos am luat asa :
- la Andreea o caciula + fular+manusi , un trening din fas ( foita cum zice lumea ) ;
- la Paula inca nu stiu ce sa-i cumpar ... am comandat cate ceva de la q. pt. aman2 dar daca nu ajung tre sa ma gandesc la altceva , de ex. la Paula i-am comandat un BB si jucaria aceea cu scari si 3 bile care coboara singura ( am vazut la Elvira si e cam "naspa" ... dar , ma rog ... ) , la Andreea i-am comandat ceva calendar din material care se agata cu un carlig de draperie , usa de dulap , etc . si are in fiecare zi a saptamanii un buzunarel unde poti sa pui ceva chestii , o rochita din matase de vara ( in august face Andreea din HD nunta si am zis ca e ok rochita respectiva , iar daca e material bun ii comand si la Paula la fel ) ., 3 ciorapi pantalon cu inimioare . Acum eu trag nadejde ca da de or ajunge pana la Mos !!!
De Craciun la Andreea vrem sa-i cumparam un scaun de birou si o blanita , iar la Paula ??? .... habar nu avem , ca ea cam are de toate ... ramane sa ne mai gandim ...
Poate v-am dat idei asa ca astept sa scrieti si voi ce ati luat sa ma pot inspira .
Restul ???
albumele noastre
vacanta in Grecia
Sa auzim de bine ;)
Bimilit spune:
hai , mai giulia , ca-i istez calin.m-am luminat acu.deci nu din carte/caiet copiaza ci de la colegu.vezi el vrea rezultate bune si se straduieste sa le obtina.mno , aci ii buba.aci trebuie lucrat.daca vrea note bune , musai sa munceasca.nu-l certa ,nu-l pedepsi.incearca sa vb mai mult cu el.da si invatatoarea e
.bey , sfatul meu e urmatorul: nu-l stresa , ca vine la romanica la cu totul alt sistem de invatare/predare.
PS giulia pt fiecare nota obtinuta fara a se inspira de la colegu oferai recompensa si laude.
!