are serbare miercurea viitoare si vine si mosul, bineinteles..ca el le da cadourile.![]()

pupici si voua.
Vad ca mosul umbla tot pe la aceleasi persoane norocoase. Poate de-aia n-are timp de mine.![]()
Tare cuminte tre sa fie Stefi daca vine mosul de atatea ori pe la el![]()
gabriela
da...vine mosul la gradi, vine la fostul meu serviciu si vine si la nasi....iti dai seama!![]()
pupi multi in ce oridne vreti voi!
aoleu,,, sunteti de invidiat , oare la mine vine mosu' , ca n-a mai venit de multi ani 
hiro a avut serbare , dar nu a fost ca era cu varsat de vant , sau pojar cum se zice ? si mai are o petrecere de craciun la gradi , pe 22 parca , dar fara parinti , numai ei , nu e ca la noi sa vina mosu cu jucarii, le pregateste de la gradi un pachetel cu dulciuri , acasa....vom mai vedea , inca nu m-am hotarat ce sa-i iau .ca prea multw vrea copilul asta 
va pup si o zi buna 
G.K.R
Noi vom fi foarte incarcati saptamana viitoare, miercuri vine mosul la gradi+avem serbare de hanuca, joi serbare la scoala...:) Se pare ca si noi am fost cuminti:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Ce de copii cuminti. O sa-i spun si lui Andrei poate se molipseste si el si vine bietul mos si pe la el.
Bineinteles daca termina la voi.![]()
Si ii faci in fiecare zi tepii lui Stefi?
pupici tuturor
gabriela
wow....tepii lui stefi sunt superi 
ce baiat frumos ai . sa-ti traiasca 
of... la noi oare vine mosul?
G.K.R
Dar de ce sa nu vina nanami? Eu zic scrii cat de repede mosului si sa-i mai si reamintesti din cand in cand sa nu uite ce fata cuminte are in casa
Asa fac si eu si tot raman fara cadou in fiecare an
gabriela