Probleme cu Al saselea simt!

Probleme cu Al saselea simt! | Autor: Sheannamp

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Am o problema cu masina de spalat whirpool al saselea simt! Am postat si la subiectul dedicat aceasta intrebare dar nu mi-a raspuns nimeni asa ca deschid subiect nou!
De ceva vreme (masina are un an, a mers super pana acum doua luni) detergentul mi se face cocoloase in compaartimentul de spalare iar cel de balsam se umple cu apa si nu se evacueaza in timpul clatirii, adica il gasesc plin dupa terminarea programului. Nu facea asa la inceput. Nu mi-e greu sa le curat dupa fiecare spalat dar ma ingrijoreaza ca s-ar putea ca rufele sa nuu fie spalate cum trebuie si nici clatite corespunazator.
A avut cineva problema asta? Ce trebuie facut? Sa ma duc la service cu ea?
Multumesc anticipat!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Nu stiu daca iti poate fi de folos raspunsul meu ,speli destul de des suportul pentru detergent? Adica trebuie scoasa cutia ,spalata bine inclusiv locul unde ea se introduce,poate s-a pietrificat detergentul sub cutie.Eu n-am marca asta de masina ,dar am avut aceasta problema .Daca n-ai scos de o perioada suportul ai sa vezi cat detergent e acolo,ia incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Am demontat tot suportul (apropo, masina e verticala si suportul e pe usa) si l-am spalat bine inaintea fiecarui spalat si tot degeaba.
Repet: nu am avut problema asta pana acum doua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

poate e din cauza apei care s-a racit. eu patesc asa ceva in genera iarna, cand apa e foarte rece. vara nu am probleme. iarna prefer sa pun detergentul direct in masina, ca sa nu-mi mai ramana in sertar (ca nu mai e bun de nimic dupa ce s-a facut pietroi). compartimentul pt balsam s-ar putea sa se fi infundat (sertarul meu are un tub asezat cumva deasupra, prin care este tras balsamul, si mereu mi se infunda in partea inferioara, pe unde curge - este pozitionat foarte aiurea). si balsamul e din ce in ce mai bun... face cocoloase (am patit-o cu cocolino, lenor, dar nu si cu silan - pana acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca e in garantie, nu mai ezita si suna la service. Fiind obiect f. greu teoretic o sa vine ei la tine.

NU, nu este normal ca sertarul sa ramana cu apa dupa terminarea programului.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri!
Ma gandeam eu ca ajung pana la urma tot la service!
Am zis ca poate se rezolva schimband detergentul sau invartind de tuburile din spate!
Offff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Ce chestie,si mie mi se intampla la fel!!!Am crezut ca detergentul este de vina ca se face cocoloase in sertarel,inainte cu Ariel nu era o problema,dar mai nou se umple si partea cu balsam cu apa.Exact Sheannamp cum ai explicat tu.

Am curatat mai bine seltarelul si vad ca e mai bine in sensul ca nu se mai umple cu apa,dar cocoloase se face detergentul.

Poate daca schimb detergentul nu va mai ramane resturi acolo....

Mergi la inceput

Mie mi se intampla si su Ariel si cu Persil Sensitiv. Am observat acest lucru dupa ce am inceput sa folosesc mai mult primul program la temperatura maxima.
Nu stiu daca e vreo legatura. Marturisesc ca nu m-am dus inca la service.
Revin cu informatii daca aflu ceva nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Si eu am patit la fel ca tine,tot whirpool aveam si eu(acum i-am dat-o lui soacra-mea) si permanent imi ramanea apa acolo unde puneam balsamul.I-am spalat sertarul si am vazut ca nu mai ramanea,de cand am cumparat-o niciodata nu-l spalasem,si are cam 4-5 ani

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si eu patesc la fel, mai nou s-a defectat ,in garanti, si mi-au stricat-o mai rau...azi le-am dat telefon , le-am spus ca anunt protectia consumatorilor, si surpriza, in loc sa o duc eu au venit ei acasa sa remedieze defectiunile...daca nu le spuneam asta, iar statem fara masin 2 saptamani, iar in garantie scrie ca daca intr-o saptamana nu remediaza defectiunea trebuie sa imi dea masina de spalat noua!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Bine ca ai rezolvat pana la urma! Bravo pentru tenacitate!
Dar ce problema au zis ca are! E ceva care se poate remedia si acasa sau trebuie schimbat sertarasul!
Asteptam cu nerabdare raspunsul!
Multumesc!

Mergi la inceput