Insarcinata am voie sa botez un copil?

Insarcinata am voie sa botez un copil? | Autor: diana69

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos sa-mi spuneti daca pot boteza un copil fiind insarcinata in 4 luni.Am inteles ca nu este bine. Pina ajung la biserica sa intreb un preot as vrea sa-mi spuneti opiniile voastre.
Multumesc foarte mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Draga mea,

1. felicitari pt bb-le pe care il porti!
2. de unde stii ca "nu e bine"? si de ce stii ca "nu e bine"? Dar nu vreau o explicatie de genul "asa a zis un popa...", ci vreau o explicatie reala, rationala!
3. Fa-te frumoasa, bucura-te de faptul ca vei fi mamica si vei boteza un puiutz! Asta e parerea mea!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

De ce sa nu fie bine? Eu eram tot in 4 luni cand am botezat si nu mi-a spus nimeni nimic! Nici preotul, nici nimeni. Esti casatorita?, asta ar putea fi singurul lucru pt care s-ar putea lega; pt ca ar fi un copil "din pacat" in opinia preotilor; altfel nu vad de ce..... un copil e un miracol!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Femeia nu este mai pacatoasa in timpul sarcinii decat in alte perioade. Nu este nici o problema sa botezi un copilas daca esti insarcinata. Nici sa cununi, ba chiar este foarte indicat sa participi la toate slujbele bisericii in timpul sarcinii pt a te invrednici de ocrotirea lui Dumnezeu atat tu, cat si puiul pe care il porti in burtica. Este bine chiar sa te spovedesti si impartasesti, inainte de a increstina si inainte de a da viata copilului tau.
Doamne ajuta, si sa te ajute Dumnezeu sa fii o mama spirituala vrednica si o mamica model!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nici eu n-am auzit sa fie vreo problema cu botezatul in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Felicitari pt bb!

Parere avizata : nu numai ca se poate dar ESTE FOARTE BINE! Te ajuta si pe tine si pe bb! Dumnezeu iubeste femeia care poarta in pantece un copil!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Exact asa cred si eu cum spuneti voi. Unele colege de servici au spus ca nu e bine, ca esti mai pacatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by diana69

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Exact asa cred si eu cum spuneti voi. Unele colege de servici au spus ca nu e bine, ca esti mai pacatoasa.

DE CE esti mai pacatoasa,cind esti insarcinata ?
Sa ma bata Dumnezeu,da eu nu-nteleg si pace...

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by diana69

DOAMNE FERESTE! Da' unde lucrezi mama???? Ce colege ai???

Cum sa fii pacatoasa??? Da..daca nu esti maritata si gravida (desi si asta e interpretabila) sau daca esti la menstruatie...Dar VIITOARE MAMA???
Asa ceva....

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Eu stiu ca poti boteza un copil chiar daca nu esti casatorita religios.
Mi se pare o tampenie sa nu poti boteza un copil doar pentru ca esti insarcinata.Sa-ti traiasca finutul!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. sunt si maritata de 10 ani si cununata religios si mai am si un alt copilas de 8 ani. Sper ca e totul in regula.
In legatura cu serviciul, sefa mea nu poate face copii si toata ziua se leaga de mine si ma hartuieste si vorbeste urit cu mine, si cred ca degeaba merge in fiecare duminica la biserica si tine toate posturile pentru ca Dumnezeu vede tot ce faci si te rasplateste dupa cum meriti.
Multumesc inca o data.

Mergi la inceput