firma taxi serioasa
Raspunsuri
buggy spune:
Tocmai am dezbatut aici, problema cu taxiurile http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86147 si am ajuns la concluzia ca nu conteaza firma (din pacate) ci mai degraba soferul peste care dai ."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
mama lia spune:
da, stiu...am citit.
dar doream ca macar o persoana sa fi avut o experienta buna in acest sens...
eu am mai mers, dar acum un an, si parca era Perozzi...dar nu bag mina in foc....
ca pina in Otopeni se aplica 2 tarife si vreau sa fie serios si sa nu ma traga pe sfoara....
micha08 spune:
Din pacate eu lucrez in Otopeni si am o experienta vasta in privinta drumului cu taxiul. Iti recomand Cristaxi. Dar am mers o data si cu TAxi 2000 si au fost ok. Eu ii spun de obicei centralistei ca vreau sa ajung la Otopeni ca sa nu-mi trimita vreaun sofer nesuferit care sa faca mutre ca nu vrea sa mearga pana acolo.
Mare grija la Taximetristii particulari!!!! Ieri o colega de-a mea (care sosise din Oradea, deci nu prea stia de jungla din Bucuresti) a luat un particular din fata Garii de Nord. La Otopeni, la coborare i-a spus ca face 2.700.000lei. N-a vrut sa-i dea atat, la amenintat cu Politia si a inceput s-o scuipe si s-o injure si i-a smuls 2.000.000 lei pe care ii avea in mana. A impins-o jos si a disparut. Ea a mai apucat sa-i rupa chitanta din aparat care in mod ciudat arata 2.700.000 lei si 51 km. I-a retinut si nr. masinii dar, din pacate, "nimeni nu poate face nimic", "nu e de competenta lor". Daca vreti sa va spun si nr. masinii ca sa va puteti feri, sa-mi spuneti!
Artemis1578 spune:
Eu merg cu Mondial(9423) de obicei. Sau Apolodor(9499).
Se taxeaza asa: cat face cursa pe aparat, plus 5 ron pt ca se iese din Buc.
A! Si sa stii ca degeaba anunti dispecera ca mergi la aeroport, ea nu are voie sa comunice soferului unde merge clientul, asa ca tine de noroc sa dai de vreun nemernic sau de un taximetrist de treaba si descurcaret!
Anka si Ubitu
micha08 spune:
E adevarat ce spui tu Artemis, Centralistele nu au voie sa spuna destinatia, dar cel putin iti aleg un sofer mai amabil din cei care sunt in traseu atunci.