bahmu' divorteaza iar :))

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Darurile care s-au strans la petrecerea insurateilor le-a donat la un camin de copii.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Darurile care s-au strans la petrecerea insurateilor le-a donat la un camin de copii.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

mi se pare fff bine daca au donat,eu n-am apucat sa citesc tot articolul si n-am stiut.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

quote:
Originally posted by mathilda

quote:
Originally posted by roxivan

quote:
Originally posted by claudia_2803

Adriana Bahmuteanu a fost www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=168188" target="_blank">soacra mare. Si-a insurat catelul.

Gabriela, Melissa & Laura

nu din cauza ei nu au oamenii ce sa manance.

Am vazut si eu putin si mi s-a facut o sila...sunt oameni care n-au ce manca si javrele alea o duc imparateste.

N-am zis ca din cauza ei n-au oamenii ce manca, ma gandeam ca, in loc sa creasca un caine "domneste", mai bine ar da bani la case de copii sau aziluri de batrani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

quote:

Mirela

Bine au facut! O bila alba pentru madam.

Mergi la inceput

Prigoana si Bahmuteanu si-au spus "ADIO" Ei sustin ca nu mai exista nici o cale de impacare!
http://www.atac-online.ro/monden884/884.htm

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:

Prigoana si Bahmuteanu si-au spus "ADIO" Ei sustin ca nu mai exista nici o cale de impacare!
http://www.atac-online.ro/monden884/884.htm

Mirela

Pana cand???

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Mai circula o barfa cum ca Prigoana ar vrea sa-l egaleze sau depaseasca pe romanul ala care a fost insurat si divortat de 8 ori cu aceeasi femeie!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Mai au 30 de zile in care se pot razgandi,dar cred ca de data asta va fi altfel,nu se vor mai impaca.Sau ma insel?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:

Mai au 30 de zile in care se pot razgandi,dar cred ca de data asta va fi altfel,nu se vor mai impaca.Sau ma insel?

s-au impacat; el i-a luat rochie de 7.5 mil, pentru Revelion; au petrecut in Poiana...
Cel putin astea sunt stirile de zilele astea...

Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

E un titlu acum la OTV: "Bomba anului 2007: Bahmuteanu si Prigoana sunt din nou impreuna!"

17+

Mergi la inceput