bahmu' divorteaza iar :))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Biata Mahmutanca! Dupa cum spunea, "..nu-si poate face un prieten pentru ca i-l calca Silviu cu gunoiera..."

Nota: "gunoiera", pentru cei mai putin familiarizati cu termenul, este masina de gunoi

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai fara nici o gluma eu cred ca asa se simt ei bine. altfel de ce Dumnezeu ar face chestia asta de atatea ori? o fi vreun mecanism de tinut la acelasi nivel pasiunea si dorinta!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by irinai

Mie imi este mila de ea. Sunt convinsa ca se iubesc si nu este nici o fericire sa treci prin asta. Probabil ca sunt doua caractere incapatanate din care nu cedeaza nici unul.

si de ce tre' sa fie tot boboru' la curent cu zbaterile lor psiho-emotionalo-sexualo-cum-or-mai-fi ? ca io asta nu-nteleg ...

si-apoi .. daca ar "baga" toata lumea divort de cite ori se cearta cu consortu' ... cre' ca ne-am calca in picioare prin tribunale (si-apoi pe la primarii, cind ne-mpacam )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

mai fara nici o gluma eu cred ca asa se simt ei bine. altfel de ce Dumnezeu ar face chestia asta de atatea ori?

... publicitatea ?!

Mergi la inceput

dar,
oricare-ar fi motivele ...

fetelor, luati de cititi Episodul 2:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=166235

si nu uitati: "va urma" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

frateeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! astia nu s-au plictisit sa repete acelasi scenariu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai fetelor voi ati vazut emisiunea azi noapte?Ati auzit-o pe Adriana la telefon?Si in ce fel el ii raspundea?Pai sa vazut clar ca de fapt buba e el.E un mitocan si un nenorocit.A facut-o pe saraca fata sa planga de nu se mai putea oprii.Pai ea chiar il iubeste frate si el e un afemeiat care nici macar nu are bunul simt sa isi respecte sotia ca i-a fost fidela mereu.Rusineeeeee ptr marele prigoana.Eu l-ash castra.

24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

aseara"saraca fata" a aratat ce vulgara si saraca cu duhul e!si nici mama nu e mai prejos!au fost penibile rau.doua mahalagioaice! m-a distrat modul in care Prigoana le lua la misto ..subtil!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

m am strambat de ras aseara la emisiunea de la otv,cred ca adriana bahmuteanu era in stare de ebrietate,altfel nu inteleg cum a putut sa vb asa,a folosit un limbaj suburban,nedemn de o ziarista si mai ales,de o femeie.mi s a parut de a dreptul patetica,nu stiu daca are sau nu dreptate in leg cu presupusa amanta a lui prigoana,dar sa te injosesti atat de tare,sa folosesti asemenea cuvinte,zau daca imi imaginam...plus ca ea insasi a afirmat ca in ziua in care a fost la amanta,a consumat alcool,ca sa prinda curaj,iar prigoana a spus ca si atunci,la telefon,era in stare de ebrietate...a facut o pe elena carstea nesimtita,iar pe gina ivascu,fina ei,basinoasa!doamne,mare ti e gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ce rau imi pare ca nu am vazut emisiunea! Cred ca ma distram pe cinste

Mirela

Mergi la inceput