oferta: Ce sa fac cu coltarul?!

oferta: Ce sa fac cu coltarul?! | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

De curind mi-am schimbat coltarul cu o canapea cu 2 fotolii.
Inainte aveam un coltar si un fotoliu (set) din piele ecologica. Din pacate pe partea cu 3 locuri s-a stricat pielea, s-a rupt si s-a desprins pe lungimea unui loc. In rest totul e in stare functionala, partea de 3 locuri e si extensibila. Problema e ca nu stiu ce sa fac cu ele. Momentan sint inghesuite pe cele 2 balcoane, dar deja ma incomodeaza ca a venit frigul si eu am ramas cu geamul deschis la balcon ca nu pot sa-l inchid.
Credeti ca se cumpara asa ceva ? Sau sa-l scot in fata blocului, poate-l ia cineva. Dar daca nu-l vrea nimeni ?!

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

il iau tiganii rapid!
Parerea mea.... hac!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Scoate-l langa bloc si cu siguranta va fi luat de cineva care are nevoie de el, chiar si in starea in care e.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cum este pielea ecologica?

Mai bine erai sincera si spuneai ca vrei sa-l dai gratis numa sa vina sa-l ia din casa ...ca este greu si nu ai cum sa-l cari nici pina la gunoi. te-am prins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Mai bine erai sincera si spuneai ca vrei sa-l dai gratis numa sa vina sa-l ia din casa ...ca este greu si nu ai cum sa-l cari nici pina la gunoi. te-am prins?

"piele ecologica" este piele obtinuta de la animale crescute in captivitate (nu omori animale salbatice ca sa o obtii) si procesata cu chimicale "environment friendly"... presupunand ca asa ceva exista...

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ok....deci animalele nu sint crescute cu produse ecologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Piele ecologica e de fapt un fel de musama. Teoretic ar trebui sa fie mai buna calitativ decit musamaua, dar doar teoretic
Si nu e greu coltarul, e chiar usurel, doar ca e cam voluminos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

RAI mai sunteti de gura.

coltzarul este pacat sa-l scoti la coltul blocului, pt ca niciunuia dintre noi nu ne convine mizeria de pe strazi si daca fiecare si-ar arunca mobila/plafoanele/covoarele in strada unde am ajunge?

pe de alta parte TE ASIGUR ca sunt o multime de tineri casatoriti sau studenti la care le-ai face un bine si o bucurie sa le oferi gratis acest coltzar, nu ai si tu prin bloc sa intrebi daca nu au nevoie de el? si noi am dat 2 canapele chiar f vechi si tare fericiti au fost.

f bine ca ai pus anuntul aici poate te contacteaza cineva care are nevoie si cum zicea careva aici"il iau tiganii rapid" , rai mai sunteti de gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by ymcar
"piele ecologica" este piele obtinuta de la animale crescute in captivitate (nu omori animale salbatice ca sa o obtii) si procesata cu chimicale "environment friendly"... presupunand ca asa ceva exista...

As fi vrut io ! Daca ar fi asa, pielea ecologica ar fi muuuuult mai scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by ymcar

My life stinks

adica cum??? pe animalele alea nu tot le omori, sau daca sunt crescute in captivitate mor ecologic???
si io jtiu ca pielea ecologica e o musama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

Karina poti (daca ai timp) sa opresti eventual si la universitate si sa pui un anuntz la panoul acela care de obicei este pe hol (si pe care cam toti studentii il citesc).

Mergi la inceput