Purici pe pereti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Pot fi cari?Din aia de mobila?Sunt oarecum rotunjori?Si greu de asasinat?

[font color="red"]Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul
[/font id="red"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am mobila noua in toata casa....(iar in sufragerie nu am nimik..:) doar calculatorul care e pe jos si numai uneori il deschid pe acesta)
Mary, exact asa cum spui arata.
Poate va mai vin idei de unde sunt..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

ma gandeam la nisate rude cu acarienii dar nu stiu....fetelor, poate ii convingeti sa stea la o poza?

Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Cred ca am si eu in baie. Stiti cum i-am botezat noi? Gandaci de dunga. Pt ca se plimba numai pe dunga dintre perete si faianta. Nu se abat de la acest drum. Sunt mici si maro daca vad eu bine ca sunt asa de mici!!! Nu le-am facut nimik avand in vedere marimea. Si dispar la un moment dat.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

codrutza, la noi nu au mai aparut. sau cel putin eu nu am mai vazut

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Nici la noi . Ca ii caut acuma sa ii pozez

asa crestem noi

Mergi la inceput

din pacate la noi a mai aparut unul dar pe alt hol. i-am facut o poza si sper sa reusesc sa o pun maine sa vezi si tu.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Aia nu sunt de la lavabila.
Sunt o colonie care locuieste in canalizare. In unele blocuri nu sunt dar in altele e infestata canalizarea. Daca ati renovat de curand i-ati starnit si au iesit in casa.
Va sfatuiesc sa aruncati in canalizare produse de desfundat care omoara tot ce misca pentru o vreme.

Mergi la inceput

am revenit cu poze dati-va si voi cu parerea.

o zi minunata,
Mari

poze

Mergi la inceput

Mary, la mine nu prea seamana cu al tau sau l-ai marit de 1000 de ori. Eu am facut si eu poza, dar mi se pare ca nu se vede aproape de loc, dar am sa o pun si eu indata macar sa vezi dimensiunea.

asa crestem noi

Mergi la inceput