Despre Padre Pio

Despre Padre Pio | Autor: emicris

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,as vrea sa va vorbesc putin despre Padre Pio,un sfant declarat recent,in 2002 cred,in Italia(probabil cele care locuiti acolo stiti despre ce e vorba).A fost cntemporan cu noi,a murit in 1968 si timp de 50 de ani a purtat stigmatele.Am gasit pe google un site italian care are si o sectine in romana unde i se prezinta o scurta biografie,minunile si cateva rugaciuni.
http://www.padrepio.catholicwebservices.com/rumeno/nov.htm
daca nu se acceseaza direct rog moderatorul sa ma ajute.
Le rog si pe cele de alte religii sa intre si sa citesca ,si daca vor, chiar sa se roage sfantului.Am gasit undeva cateva cuvinte ale sfantului care mi-au placut enorm:"NU POT SA REFUZ NIMANUI NIMIC.CUM AS PUTEA DACA INSUSI DOMNUL O VREA SI DACA EL NU-MI REFUZA NIMIC DIN CEEA CE-I CER?"

mamica de zmeu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce frumos subiect.
Padre Pio este Sfantul cel mai apropiat de inima mea, nu stiu de ce, dar asa simt.
Era clarvazator, avea stigmatele, la spovada daca cineva uita vreun pacat il amintea, si multe, multe altele.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Draga Crinuta,cineva din familia mea a fost la slujba de beatificare si sunt fericita posesoare a unei bucati mici din reverenda lui,lipita pe un cartonas si plastifiata.Desigur,sfantul nuajuta in functie de relicve,dar imi da liniste sufletesca stiidu-l asa aproape.Dumnezeu sa ne ajute prin mijlocirea lui Padre Pio.In cinstea lui il voi boteza pe cel de-al doilea baiat FRANCISC, numele real al sfantului(mai am o luna si nasc).

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Si eu am pe undeva o bucatica din haina lui, primita de la un amic din Italia.
Mi-am promis ca ma duc la mormantul lui intr-o zi. Ce zici, poate punem de-un pelerinaj.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

A, stiai ca exista un canal tv Padre Pio? L-am prins de cateva ori pe satelit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, asa este, in Italia este f venerat Padre Pio. Si, dintr-o statistica efectuata este primul sfant (de curand numit sfant) invocat de populatie in rugaciuni. Al doilea e Sant'Antonio da Padova. Uitati aici www.padrepio.it/" target="_blank"> Padre Pio - site oficial (este si varianta in lb. engleza). Este si un post tv si unul de radio dedicate lui Padre Pio, www.teleradiopadrepio.it/" target="_blank">aici, unde puteti chiar transmite in direct o rugaciune. Sau, alte www.padrepio.catholicwebservices.com/" target="_blank">informatii despre Padre Pio.

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Habar nu am avut de postul de radio si tv,nu am dat niciodata peste ele.cat despre pelerinaj ,e...,nu-mi cresc mie baietii mari sa am si eu un pic de libertate!

mamica de zmeu

Mergi la inceput