Buna ziua.
Sunt si eu din Suceava si prin martie ar trebuie sa nasc si as vrea daca-mi poate da cineva niste amanunte despre maternitatea de la Bethesda.Conditii mai ales.
Multumesc.
Buna Diana!
Si pe mine ma intereseaza acest subiect, caci trebuie sa nasc in mai. Eu sunt din Radauti si stau in Bucuresti, insa in ultimul timp am auzit numai lucruri rele despre maternitatea la care ar trbui sa nasc aici. La privat nu-mi permit sa merg aici si sa dau 100 de mil(lei vechi, asa ca m-am hotarat sa merg sa nasc acasa, la Bethesda. M-am mai interesat si pe alte forumuri si am citit numai de bine in ceea ce priveste conditiile de acolo. Singurul minur ar fi acela ca nu te mai primesc daca intri in travaliu inainte de 37 de saptamani, iar daca se intampla ceva, doamne fereste, cu bebe sau cu tine, dupa nastere, tot la spitalul de stat ajungi. Mai stiu ca o cezariana e 2400 RON in cazul in care muncesti si esti asigurat. ma intreb insa daca iti lasa copilul in camera sau ti-l ia. Daca mai aflu cate ceva, te anunt. Daca mai ai tu informatii noi, te rog posteaza-le.
Sanatate multa iti doresc si sarcina usoara!
Mira fericita 14+cu Maya Alexandra
minunea mea