Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)
Raspunsuri - Pagina 28
camelia.t spune:
Ali eu n-am nici o preferinta pt titlu.Sa fie cum vreti voi numa sa nu scoateti "Baia Mare" ca sa stiu unde sa scriu!!!
N-am fost la Billa si nici nu cred ca ajung repede.Am intrebat pe destula lume care a fost si toti au avut aceeasi parere: slabut!!!Nu au marfa asa diversificata, e ca o alimentara.Asa ca nu ma inghesui acum. Poate o sa trec prin ianuarie dupa ce se termina cu imbulzeala.
Noi am stat ieri cam o ora pe-afara (am fost la gradi dupa Fini).Deocamdata nu avem "urmari".Sper sa fie ok piticu.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adya spune:
'neatza fetelor!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Nicolae sau Nicoleta

.
A venit mosu pe la voi?
Va pupik
blue_rain spune:
Ali, cum se simte Iarina? Fain utzutzu
Camelia, las' ca Fini e "puternic" nu raceste el asa usor.
Mie mi-e somn, vreau sa dormmm, si mai vreau si o zi libera :) Da' avem luna asta asa un program de incarcat: ieri si azi Mos Nicolae, urmeaza impodobirea bradului cu piticii, petrecere cu Mos Craciun, plus mai avem contractate 5 zile de nastere luna asta
Ma duc sa pregatesc caodurile pentru ghetute, ca si azi trece Mosu'
tzontzo manager
camelia.t spune:
quote:De Andrei vorbeam, nu de Fini.Am fost dupa Fini la gradi dar cu Andrei in carucior! Ca noi ne descurcam cam singurei si nu am ce face cu piti si-l car dupa mine peste tot.Are ceva muci acuma, da sper sa nu fie si altceva.Piticu e obisnuit sa stea macar cate o ora pe zi afara, chiar daca e rece.Numai ca ieri am stat ceva mai mult!!!
Originally posted by blue_rain
Ali, cum se simte Iarina? Fain utzutzu![]()
Camelia, las' ca Fini e "puternic" nu raceste el asa usor.
Mie mi-e somn, vreau sa dormmm, si mai vreau si o zi libera :) Da' avem luna asta asa un program de incarcat: ieri si azi Mos Nicolae, urmeaza impodobirea bradului cu piticii, petrecere cu Mos Craciun, plus mai avem contractate 5 zile de nastere luna asta
Ma duc sa pregatesc caodurile pentru ghetute, ca si azi trece Mosu'
tzontzo manager
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Buna dimineata. Chiar nimeni nu a mai trecut p-aici de ieri?
Andreiutzu meu e racit bine.Are muci destui si un pic de febra.Deocamdata luam doar panadol si picaturi in nas.Daca se ingroasa gluma, mergem la dr sa ne trateze cu "specialitati"....sper sa nu fie cazul!!!
Baieteii lui mami
AICI
camelia.t spune:
Mai, mai.....liniste, liniste...da' chiar asa???
V-ati luat jucariile si ati plecat si m-ati lasat singura!!!

Nu ma mai joc!
Baieteii lui mami
AICI
szaboali spune:
Ceao fetelor, am intrat si eu sa vad ce mai faceti
ce v-a adus mosul?????
Iarina e mai bine acum, va multumesc de intrebare tuturor
, mai are ceva mucisori , maine mergem la control la nenea dr. sa vedem ce zice.Sper sa imi spuna ca e mai bine ca tare rau m-am speriat marti ca mi-a zis ca e bronsita acuta si inceput de pneumonie.Acum mai horcaie putin dar nu asa cde tare ca si marti.
V-am
pe toate si sa aveti o seara placuta.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Adela multa sanatate lui Andrei , sper sa nu vie o raceala nasoala ca asa a inceput si la Iarina , mai bine mergi la dr, cu el.Iarina cum ar fi ieri era numai cu mucisori si putin stranutat si pe ziua urmatoare curgea nasucul tare , ragusita si tusea

E nasoala vremea asta
.
Desi la noi nu din cauza vremii a racit ci a fost o idioata de cumnata la mine cu copilul foarte racit si asa a luat Iarina raceala
.
si sa fiti bine.
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
Fetelor daca vreti sa cititi cum a venit Iarina pe lume puteti sa cititi aici Iarina ingerasa noastra

ali
IARINA la 9 luni
camelia.t spune:
Ali ce usor ai nascut!!! Eu dupa Fini am zis ca nu mai vreau copii in veci.F. fain ca ai scapat asa usor.
Andrei e tot marait, parca cu ceva mai putini muci, nu am fost la doctorita, ca e plecata oricum din localitate.Continuam cu paracetamol si picuri care vad ca dau rezultate deocamdata.
Baieteii lui mami
AICI