Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

razi tu razi, dar anul asta in februarie am crezut ca mor de fri in baia mare, noroc cu militarii ca dadeau ceai cald.Aveam cioraci de 50 deni, chiloti cu manecuta, tito si blugii, iar plovere vreo 2, un hanorac si o haina de iarna de pup de pinguin, care imi tineau de cald.Mi-am luat botine, cu un 1/2 nr mai mare sa imi intre ciorapii de lana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

sa nu te superi dar si eu iau pe dedesupt iar la faza cu botinele ce sa mai zic

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

stai linistita ca nu ma supar, dar am bagat un frig mortal.Am facut 40.5 de febra, de la schimbul brusc de temperatura.LA noi erau 25 de grade cand am plecat si la satu-mare erau -28 de grade cand am ajuns.Am crezut ca mor prima saptamana, asa frig nu am bagat in viata mea.Eram ca un pinguin, dar nu m-a interesat, important era sa nu imi fie frig.Abia ma miscam, nu ma puteam intoarce sa ma uit la ceva, decat daca ma intorceam 180 de grade

Mergi la inceput

Tot se anunta ca v-a fi o iarna mai "indulgenta" cu noi...sper sa fie asa

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Eu sper sa nu fie asa de frig cand vii tu acasuca

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Gata ...v-am ca plecam afaruca .

poate mai intru mai deseara

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

ce bine ar fii sa nu fie gerul de anul asta
depinde de noroc

Mergi la inceput

distractie faina sa aveti afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Ce vreme frumoasa, in ultima vreme Pacat ca noi am lucrat non stop, ca vroiam sa urcam pe munte. Se pare ca va ninge abia prin ianuarie.
Ali, si eu abia astept sa impodobesc bradul. Cred ca o sa impodobesc brazii din fatza clubului
Noi petrecem Craciunul acasa la parintii mei, la tzara, si tata in fiecare an pune bradu pe terasa... e tare frumos, si de fiecare data se agata Tontolici (pisicuta) in instalatii etc, nu se lasa, pana nu-l rastoarna macar de doua ori. Asa ca anul asta trebuie sa cumpar niste globuri din plastic sau ... ma rog, ceva mai rezistent

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La noi a fost un frig si ieri si azi, si a plouat maruntel, "mocaneste".
Si azi a veni o colega (de servici) in vizita cu cele doua fetite, a nascut de 3 sapt., iar ce-a mare are 1,5 ani. Niste dulceturi, dar cea mica m-a dat gata ,m-am topit , mai ales ca mi-a pus-o in brate.
Si cand ma gandesc ca atunci cand m-am angajat ea era suparata ca pierduse 3 sarcini , cam la 3-4 luni diferenta una de alta, si acum are 2 printese. Al doilea bebe a luat-o pe nepregatite , nu era programat.
Ei, asta-i viata, astept si eu ziua in care o sa pot spune ca sunt insarcinata, si apoi pe cea in care o sa-mi tin "odorul" in brate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput