mamicutze casnicutze (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

pup mmiha, te asteptam duminica cu noutati
cristina, baga un red bull ceva, nu te ajuta nimeni cu nik?

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

M-am gandit si eu la red bull sau burn....am incercat sa beau dar nu pot mai mult de 2 -3 guri

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75
Cristina misto faza.Vineri la ziua sefului si sambata va cheama la munca

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Daaaaaaaaaa,chiar era asa de entuziasmat azi,ne povestea pe cine cheama sa cante si i-am spus si eu ca ,nu ma apuca maimult de 11 pe acolo ca a doua zi trebuie sa vin la munca

1 ,2
3
am implinit 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Georgi ma bucur c-a fost doar o alarma falsa cu Stef al mic , ai grija de el un dulce de la mine ! In ceea ce priveste Halloween-ul pe undeva e mai bine ca nu se sarbatoreste ca e....inutil , pe bune !
Banano sa stii ca acest "kake" sarat de aperitiv il am de f mult timp si de fiecare data are un succes enorm de mare , toti invitatii mei il apreciaza f mult , doar ca-n diferenta de cel din "culinar" eu pun cascaval si costita afumata taiata-n bucatele fine ca si jambonul ! Oricum e...hmmmmm , delicieux merita efortul , mai ales ca e f simplu de pregatit si de copt !
Sara buna la fetite , ma duc ca incepe filmuletul si al meu sot m-asteapta cuminte in fata ...Pup U

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Brrrrrrrrrrrrrr, cre'ca vine iarna, moama ce vint e afara si rece, cred ca miine dau drumul la caldura. Dom'le, nici nu mai stiu ce-i cu vremurile astea. Dimineatza in camasa iar dupa amiaza... brrrrrrrrrrrr

Cuscra bag sama ca n-ai rezolvat cu cadoul pentru cuscru'ieri seara, ca vaz ca si in seara asta esti absenta ?
Miki sanatate multa lui Luca
Dana arata bine minunea aia de pe Culinar, dar... deja ma rastorn de cind fac retzete de acolo
Cristina pai daca shefu'vrea sa stai mai mult la petrecere, sa-ti dea liber a doua zi, pai nu, sa te odihnesti si tu.
Brigitte asha se spune acum cind te asteapta sotzul, ca te duci sa te uitzi la film ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele de pe culinar zic ca daca pui cascaval in el nu mai creste.
oricum e tare bun!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Cristina pai daca shefu'vrea sa stai mai mult la petrecere, sa-ti dea liber a doua zi, pai nu, sa te odihnesti si tu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Cred ca daca ar fi dupa el as merge de la party direct la munca
Nu stiu dar de data asta vreau sa ajung mai devreme acasa,pt ca saptamana trecuta am ajuns pe la 00:30 , binenteles copiii ma asteptau in frunte cu al meu sot,pana i-am convins sa se bage in pat,pana au adormit,pana am terminat eu de behait(simteam ca-mi scuip plamanii) cred ca pe la 03:00 am adormit la 07:00 m-am trezit si am fost capie toata ziulica

1 ,2
3
am implinit 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Cristina Stef e de fapt Stefania .mai prescurtez si io cand mi-e lene sa-i scriu numele tot.Da are de la mama singura bucatica asemanatoare.restul cica-i rupta din ta-su( zice lumea of course)
Bananutzo recunosc ca am sarit peste link.Intai am zis sa va citesc.da' fug acu si bag un oki
Baaaaah daca va spun ca foietajele mele sunt tot in frigi?Da maine cred ca reusesc sa fac.Mi-am cumparat si ciuperci ca am zis sa fac cu ciuperci...Am de toate numa' timp nu
Colegu' se uita la meci.Mai stau si io putin la calc si fug la .a nu se intzelege gresit...la NANI

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

priviti aici cum pun postul cu nr 4000!
acum ma fac de 5 stele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari Dana, sa-ti traiasca stelele

Gata, plec la nani, ca-mi cad okii in gura si-mi pocnesc falcile

la toate in shir indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

la spartul targului
va pupacesc pe toate!!
ca uitai ce cetii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput