Probleme cu administratorul blocului
Doar ce am intrat in posesia noului apartament si,bineinteles ca am vrea sa schimbam si caloriferele,dar administratorul cu care m-am si certat la "cutzite",nu cred ca o sa vrea sa imi deschida beciul ca sa pot opri caldura pt 30 min,cat sa pot pune robineti. Cineva mi-a zis sa ii spun ca s-a spart o tzeava si ca am nevoie sa o schimb,dar daca totusi nu vrea cum as putea riposta? V-ati lovit de asemenea probleme?
Raspunsuri
Anuska spune:
Eu stiu ca nu se mai poate monta calorifere dupa ce s-a dat drumu' la sist centralizat de caldura (parca asa ii zice!).
Poti incerca varianta cu tzeava, insa daca admin are capsa pusa pe tine, s-ar putea sa ai dificultati........
Bafta!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Eleni spune:
Mama lui de administrator, nu exista nu vreau... nu e blocul lui chiar daca unii se poarta ca si cum ar fi. Nu te lasa aburita de refuzuri si justificari. trebuie sa iti deschida... Daca nu il ameninti cu politia: nu poate abuza de un bun comun... moamaaa, ce m-am enervat!
Succes.
Oana spune:
Si noi avem probleme cu administratorul blocului dar de alta natura. A intrat in greva! Nu mai vrea sa incaseze banii nu mai vrea sa faca nimic! A zis ca s-a saturat ca vrea sa isi dea demisia (a nu stiu cata oara ca si-a mai dat-o de cateva ori). Acum noi ne gandim ca poate o sa ne taie astia caldura si apa acum in prag de iarna din cauza madamei administratoare care nu mai plateste facturile!
danavasile spune:
pai nu mai poti monta calorifere dupa ce s-a dat drumul la caldura ...cel putin eu stiu asta de vreo 5-6 ani
poti face operatiunea exact in perioada cand se presupune ca , caloriferele sunt goale ( nu se da caldura)
anelize spune:
quote:
Originally posted by Eleni
Mama lui de administrator, nu exista nu vreau... nu e blocul lui chiar daca unii se poarta ca si cum ar fi. Nu te lasa aburita de refuzuri si justificari. trebuie sa iti deschida... Daca nu il ameninti cu politia: nu poate abuza de un bun comun... moamaaa, ce m-am enervat!
Succes.
Elena & Maria Bucuria
Maaaama ce mi-a placut reactia ta.Ai fost in asentimentul meu TOTAL.
Eu am aflat ca,daca se opreste caldura putin vine instalatorul si pune repede robineti la calorifere,dupa care le pot schimba in voie.tot ce trebuie e sa ma lasa sa intru in subsol ca sa pot ori caldura.......sper sa ma lase,altfel o sa il amenint cu Polotia,dar la cat e de idiot si ingust la minte cred ca nu o sa rezolv nimic decat daca o aduc.
clyo spune:
roaga un vecin sa-ti deschide usa de la subsol, te duci cu instalatorul, opreste el caldura, iti faci treaba si gata, daca cu vorba buna nu poti face treaba.
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
roaga un vecin sa-ti deschide usa de la subsol, te duci cu instalatorul, opreste el caldura, iti faci treaba si gata, daca cu vorba buna nu poti face treaba.
Am rezolvat....DACA SE POATE SPUNE ASA.
Adica am fost azi la apartament sa iau ultima cheie si ca sa imi iau ramas bun DEFINITIV de la fostii proprietari si am constatat ca exista robineti la calofifere.................dar caloriferele nu mai erau. Le-au luat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi le-am zis ca o sa schimbam TOT si ca o sa le dam pe parcurs,inclusv wc-urile si cada,dar am zis ca le dam pe parcurs.............. m-au lasat fara calorifere...............vroiau sa imi ia si cutia postala.............SUNT SOCATA
xelanoimis spune:
anelize, cel putin ai scapat de durerea de cap si de cheltuiala cu demontatul .
Alti au ramas si fara clante si intrerupatoare, pana si fara duliile de la becuri si se bucurau ca macar n-au luat usile si ferestrele.