Banda decorativa pt camera copilului

Banda decorativa pt camera copilului | Autor: T_Ioana

Link direct la acest mesaj

Buna!
Nu stiu de unde as putea cumpara banda decorativa pentru camera micutului. Intram in amenajari masive si as vrea sa-i aplic pe perete, la 1,30-1,35 m de la nivelul solului o banda decorativa (am inteles ca exista cu diverse modele si desene) care sa delimiteze culorile zugravelii. Nici nu stiu cum se numeste exact banda respectiva si nici nu stiu unde as putea sa o gasesc. Sotul meu ajunge prin Bucuresti saptamana viitoare si sper sa primesc niste sfaturi indrumatoare pana atunci
Multumesc!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Noi am cumparat de la Bricostore role de tapet cu diverse desene pentru copii. Uite aici si o poza.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, poate sa se opreasca si la Praktiker in Targu-Mures ca tot ii este in drum. Si acolo am vazut tapet si role pentru tapet.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Practiker.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Multumesc din suflet!
Stiti cumva daca are vreo denumire speciala, sau ii spune doar rola pentru tapet?

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaJianu spune:

nu stiu cum se numeste dar rola o gasesti la raionul cu tapet. presupun ca i se spune bordura din tapet...sau poate ma insel. eu care caut de ceva timp ceva frumos pt camera copilului mi s-a parut ca numai in bricostore in Militari exista o diversitate mai mare...sau cel putin asa era acum 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mai e un magazin specializat pe Stefan cel Mare, nu pe partea cu Stadionul, ci pe cealalta.
Parca Bonduet se numeste.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna, la brico mi se par ok si capret si diversitate, eu am in cap numai tapetul vazut acolo, perve creud si o camera la fel iar pe mijloc sa aplic tapet, de sus pana jos, dar acum vazand poza stelutei, se vede super, o sa incerc sa vad cum se vede mai bine si ma decid! Eu zic sa mergi la brico, praktiker, la zona tapet, gasesti ott ce vrei in magazinele astea...

Mergi la inceput