preturi manopera gresie
fiti bune si spuneti-mi si mie cat este aprox un metru de gresie, manopera.
mutumesc mult
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Raspunsuri
valentinag spune:
Mada,cam cat costa gresia iti ia si meseriasul cand o pune,de la 200000 la 300000 mp.
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Mada spune:
Multam mult, mi-au cerut 250.000 lei/mp
dar eu am cam 80 de m de pus , cu 2 holuri lungi si buc si baie plus faianta baie si bucatarie
e mult sau putin sau "bine"?
gresia? am inteles ca gasesc de la 250.000 la 800.000 mp....
cercetez piata nitelus acuma
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Christel spune:
Mie mi-a luat 200 de mii/mp montat gresie si faianta.
Dar vreau sa va previn in privinta unor aspecte care mi s-au intamplat mie si de care sa va feriti.
Initial a spus mesterul ca monteaza, gresia si faianta in bucatarie,hol si baie in 4 zile-max. o saptamana, si a tinut casa ocupata o luna de zile, de nu stiam cum sa-l mai dam afara.
L-am pus la inceput sa-mi spuna necesarul de materiale ce trebuie sa cumpar, mi-a spus ca am nevoie de 12 saci de adeziv, ca in final sa mai ceara inca pe atat si cerea asa cate 2/ zi, parca nu stia sa aprecieze de cati saci mai are nevoie.
Iar cand a cerut banii pe montat, a incercat sa ne prosteasca pe fata, zicand pai cata faianta si gresie ati luat x 200 de mii fac atat, desi noi am cumparat mai multa(cam cu 10%)si deci era o diferenta considerabila intre ce montase el de fapt si ce cumparasem noi.
La inceput a zis ca stie el sa monteze si parchetul laminat(om bun care se pricepe la toate)dar vazand cum se misca, am angajat pe altcineva care l-a montat in cateva ore.
Asa ca in final probabil ca o razbunare ne-a infundat intentionat scurgerea de la chiuveta din baie, desi pana sa se apuce el de lucru nu a avut nimic.
Si faza cu parchetarul. Il sun si ii spun ca am de montat parchet laminat intr-o camera, si cat cere: imi spune 65 de mii /m, eu zic e scump,iar el fara alte discutii imi tranteste telefonul in nas,dupa care suna tot el si intreaba: dar cat oferiti? zic 50 de mii- el zice hai 55 si incheiem targul. Vine, monteaza parchetul in 2 ore, super multumiti de rapiditate, dar cand sa monteze si plinta spune ca nu-i ajunge firul de la bormasina si ca vine a 2-a zi cu un prelungitor(in casa nu aveam pt ca era casa goala). El cere banii,ii dam dar ii spunem ca ii retinem cateva sute pentru siguranta ca revine a doua zi, el nu e de acord, ca ce doamna n-aveti incredere, ca nu-i suma mare. A doua zi bineinteles ca nu mai vine, invocand ca are alte treburi si ca oricum nu i-am dat cati bani a vrut el, desi negociasem si fusese de acord.
Asa ca mare grija cu mesterii de la noi si mai ales nu dati sub nici o forma toti banii daca nu si-au terminat toata treaba.
Mare, mare grija!!!