***PORTUGALIA***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deam spune:

Lavi02, daca vrei sa vizitezi zona Lisabona, pot sa te ajut cu informatii. Oricum eu zic sa nu ratezi Sintra, Cascais, Ericeira, Caparica, Sesimbra daca te interseaza zona litorala. Nordul Portugaliei este si el superb, Porto si o croaziera de 2 zile pe valea riului Douro cu degustare de vinuri de Porto este de asemenea de neuitat (si romantic).
Pestele si fructele de mare sint super bune (cunosc citeva locuri cu style si nu foarte scumpe), dar sint si mincaruri de carne care merita experimentate. Si deserturi....
In august este cald, in medie 30ºC. Lisabona este mai linistita (luna de vacanta) si litoralul este aglomerat. Septembrie poate sa varieze (intre 23-30ºC).
Cu drag

Mergi la inceput

Lavi02, daca vrei sa vizitezi zona Lisabonei, pot sa te ajut cu informatii. Oricum eu zic sa nu ratezi Sintra, Cascais, Ericeira, Caparica, Sesimbra daca te interseaza zona de litoral. Nordul Portugaliei este si el superb, Porto si o croaziera de 2 zile pe valea riului Douro cu degustare de vinuri de Porto este de asemenea de neuitat (si romantic).
Pestele si fructele de mare sint super bune (cunosc citeva locuri cu style si nu foarte scumpe), dar sint si mincaruri de carne care merita experimentate. Si deserturi....
In august este cald, in medie 30ºC. Lisabona este mai linistita (luna de vacanta) si litoralul este aglomerat. Septembrie poate sa varieze (intre 23-30ºC).
Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc de raspunsuri . Noi vizam o excursie tip circuit, cu vizitat mai multe locuri, accent pus pe plimbare, vazut orasele pitoresti, colturi pitoresti de natura, etc.

Scopul nostru nu este plaja, desi 2-3 bai in mare am face daca ar fi vreme potrivita. Copiii ii lasam la bunici, venim cu inca 1 sau 2 perechi de adulti. Cu copiii mergem la mare in iulie. (deci ne luam portia de plaja atunci).

Asaaam, deci ce ar fi interesant de vazut? Sau merita mai degraba sa mergem in Spania? Unde n-am fost inca, dar n-au intrat anii si vacantele in sac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

DEAM mersi de felicitari sa-ti traiasca si tie baietii mari si sanatosi ,cu carutul dupa sarbatori o sa mai caut sper sa gasesc ceva ce-mi place sanaroasa sa fie Arianna mea ca restul sunt mai putin importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Laura, carut ca al meu poti gasi la loja Premaman. Referitor la mosul meu, revine in tara pe la sfirsitul lui februarie.
Insa Deam are dreptate cel cu roti mici e mai usor decit al meu, dar eu deja m-am acomodat si daca serios tare imi place carut cu 3 roti. Si inca ceva ocupa mult loc in masina, ma refer la partea care se strinje.
pupici.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Mersi Nastea de ajutor ,problema cu locul in masina nu am ca noi ne-am luat masina combi acum doi ani special pt. cand va venii bebe ,ieri am gasit pe net unu pe rosu de la QUINNY dar nu alea sport cu tot cu cosul de masina care se putea adapta la carut in jur de 435 € dar in germania .Mai vedem noi ca mai avem timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna
Laura, am pus 2 poze in cont, poti vedea carutul.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

E tare frumos dar si mai frumos este ce ai in carucior e un dulce!am mai gasit pe un alt site ceva pe roz tare frumos dar nu e chit adica nu are si cosul pt masina si sotul vrea sa luam totul la fel asa ca mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Fetelor (Deam in special) imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici. Promit sa revin dupa sarbatori. Pana atunci un Craciun fericit, cu pace in suflet, va doresc tuturor!

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Dragi mamici si burtici, va doresc un Craciun Fericit cu miros de sarmale si cozonaci (daca este posibil...)
Ai mei gemeni au inceput gradinita luni si le place foarte mult!!!!
Revin cu mai multe amanunte dupa Craciun.
Va pupa

Mergi la inceput