***PORTUGALIA***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Mersi pt. felicitari! Fetita se va numi:Arianna Vanessa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Laura, ati ales frumos nume, felicitari. Cred ca deja incepi sa cumperi tot in roz, sau ma gresesc?

Lauramar si Deam va rog sa activati PM(mesaje private), cred ca nu sunteti contra, cum am scris mai inainte am facut un cont comun, unde sa punem poze si sa facem cunostinta de la inceput virtual apoi cine stie si pe viu, DORITI?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Deocamdata nu am luat decat o pereche de botosei ca nu stiam ce este si acestia binenteles pe roz eu simteam ca e fetita poate si pt. ca mi-am dorit mult dar nu vom face prea multe cumparaturi pt. ca in martie vine soacra mea sa stea o perioada la noi iar parintii mei impreuna cu parintii sotului vor sa cumpere tot pt. bebe asa ca voi cumpara doar daca imi va placea ceva f. mult mai cumpara si nasa avem si o multime de prieteni aici voi cumpara doar strictul necesar pt. bagajul de spital.Nu stiu cum sa pun caruciorul roz ca nu il am pe lista de smile!Poate ma ajuti in privinta asta!Mersi inca o data pt. urari .

Mergi la inceput

Laura, e bine ca ai asa soacra. Va veni sa stea cu fetita sau cum? Dar nasii tot in Portugalia sunt?
Pe ce data vei naste?
Referitor la caruciorul roz il poti gasi in Show entire smile list in partea stinga cind scrii mesajul sau pur si simplu scrii:fetita: in paranteze patrate[].

Activeaza PM.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

OLA NESTEA! Soacra mea va veni sa stea cu noi o perioada apoi vine mama mea macar pana face bebe un an.Nasii sunt in Portugalia dar sunt romanii aici ne-am cunoscut.Data nasterii prezisa de ei este pe 14 aprilie chiar de ziua sotului meu dar asta numai Dumnezeu poate stii important este sa fie totul bine si sa se nasca sanatoasa.Caruciorul l-am gasit de ieri acuma problema este ca nu stiu cum activez PM poate ma ajuti .PUPICI LA TOATE 22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauramar

OLA NESTEA! Soacra mea va veni sa stea cu noi o perioada apoi vine mama mea macar pana face bebe un an.Nasii sunt in Portugalia dar sunt romanii aici ne-am cunoscut.Data nasterii prezisa de ei este pe 14 aprilie chiar de ziua sotului meu dar asta numai Dumnezeu poate stii important este sa fie totul bine si sa se nasca sanatoasa.Caruciorul l-am gasit de ieri acuma problema este ca nu stiu cum activez PM poate ma ajuti .PUPICI LA TOATE 22+

MENIU - din partea stinga;
jos gasesti MESAJE PRIVATE, intri la OPTIONS, apoi activeaza/dezactiveaza.

ai primit mailul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Laura, pentru ca tot am bagat nasu' pe aici..., sa-ti traiasca fetita si de la mine si sa duci cu bine sarcina pana la sfarsit!

Deam ce mi-au mers la suflet povestile tale! Ha ha! Tare asta cu baiatul adormit in tufisuri. Mi-i inchipui alergand vara in picioarele goale prin gradina.
Si cred ca mancati de toate proaspete iar copiii sunt destul de sanatosi, nu?
Mai spune-mi cate ceva despre pomii fructiferi. De ex. ce ati pus voi in gradina ca inteleg ca maslinii, vita si citricele erau deja acolo, nu?
Da, pare de vis locul in care traiti si felul in care va cresteti copiii, dar nu imposibil de realizat. Cel putin in Portugalia...
Ooo, ce sa vizitez, ca m-as muta de tot acolo la voi, la tara! E practic imposibil sa ajungem in Portugalia, dar macar aici daca am reusi sa ne intoarcem spre o viata mai "curata" si un mediu mai sanatos pentru cei mici, bine ar fi.
Uite ca scrii despre gradinita... Sunt curioasa cum se vor acomoda baieteii tai. Ai mei incep la anul in august (fetita la gradi, baietelul la preschool).
Mi-ar face placere sa te mai "aud", cand gasesti ceva timp liber.

P.S. Cum e vremea pe la voi acum fetelor? La noi au fost 4 grade dimineata (frig destul de mare pentru Florida ), asa ca am facut focul!

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

ML mersi de urari ! Nastea pe unde umbli nu ai mai dat nici un semn ?Eu noutati nu prea mai am suntem bine ne place Portugalia f. mult mai ales ca stam la 5 minute de ocean pacat ca nu-l vad din balcon dar am un bloc in fata .Anul asta nu cred ca va fii iarna aici e foarte placut si cald .Si ML nimic nu e imposibil in viata niciodata nu putem stii ziua de maine asa ca speranta ,,moare ultima,,.Daca o sa ajungi pe aici sa ne anunti!acum va pup pe toate si mai revin

Mergi la inceput

Buna, Laura, am vazut pozele, esti o graviduta superba, foarte simpatica.
Carutul din poza e al micutului meu.

Deam, ce mai nou la copilasi?

Scuze, daca reusesc intru miine cu mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buna portughezelor,

Ne tenteaza sa mergem la vara, in concediu, in Portugalia. Vrem sa ne plimbam mult, nu sa stam intr-un singur loc. Dar mai intai vreau sa estimez un buget.

Poate ma ajutati cu niste informatii.
Cazare: se gaseste cazare la particulari/pensiuni; mergand cu masina gasesti case care ofera cazare? (in zone turistice) Cam la ce pret camera dubla?

Cam cat costa o masa de 2 persoane la restaurant/terasa? Pestele si fructele de mare sunt rezonabile la pret?

Ce perioada sa alegem: mijlocul lui august sau al lui septembrie? Cat este de cald?

Ma gandesc sa venim cu avionul la Lisabona si de acolo sa inchiriem o masina cu care sa ne plimbam prin tara.

Va multumesc!

Mergi la inceput