***PORTUGALIA***
Raspunsuri - Pagina 15
deam spune:
Nastea23, ce mai face Alex al tau?
Noi sintem bine, mergem la gradinita si ne place mult. In rest, avem din cind in cind crize de personalitate.
Crisu79, in Lisabona si imprejurimi sint multe de vazut. Cel mai simplu este sa-ti definesti 4 trasee pricipale (daca googalesti, o sa gasesti o groaza de amanunte legate de locurile pe care ti le recomand).
1. Baixa (centrul orasului), castelul São Jorge, biserica Sf. Anton, citeva case/restaurante de fado (muzica traditionala portugheza) si o groaza de muzee (toate in centru, mers pe jos, fara tocuri).
2. Belem si manastirea Jeronimus (sa nu ratati sa mincati Pasteis de Belem, sublim).
3. Cascais (linha Cascais, cel mai bine mergi cu trenul pina in Cascais si dupa pe falez pe jos pina in Estoril), superb, stilos (statiuni la Oc. Atlantic), plin de muzee, magazine si restaurante traditionale si internationale pe plaja, faleza, etc.
4. Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei, salbatic si impresionant, primesti si o diploma), Sintra si castelul de la Pena (f. frumos, tot fata tocuri, ca aveti de urcat um munte ca sa ajungeti la castel).
Poti sa mergi si la Setubal, sa faci o mini-croaziera pe riul Sado, sa maninci peste prospat la gratar si fructe de mare. Sint plaje frumoase, ceva mai rustic decit in zona Cascais. Poti sa ajungi cu trenul (40 min.) din Lisabona, sau sa inchiriezi o masina.
cu drag
crisu79 spune:
uau, cate locuri!!!!!
sper sa am timp, mi le-am notat pe toate, o sa le caut pe net si daca mai am intrebari, va mai deranjez.
pentru Lisabona, trebuie inchiriata masina sau reteaua de transport e ok?
Crisu si Alex
22.07.07
portugal spune:
Fetelor unde ati disparut? nati mai aparut pe aici va astept va pupic
ela reis http://god-times.webshots.com/album/563199537dkttkh?vhost=good-times
Nastea23 spune:
Buna,
cum va merge?
La noi azi e foarte urit timpul. Dar cum e la voi?
un sfirsit de saptamina cit mai reusit.
Pa, pupici.
portugal spune:
Buna scuze dar abia azi am vazut ca ai postat si la mine timpul e foarte urat frig si bate vantul eu sunt bine ceia ce va doresc si voua si poate mai apar fete te pupic pe tine si ALEXANDRE
http://community.webshots.com/user/danas42
luny spune:
Si eu ma inscriu in grupul iubitorilor de Portugal!! am fos in Algarve in 2007 si am ramas cu o nostalgie dupa acele locuri...imi doresc fff tare sa revin, candva, in anii urmatori...o tara speldida, cu oameni primitori, plaje de vis, mancare delicioasa...ca sa mai, imi e atat de doooor...![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Gladi spune:
Acum am vazut ca mai este un topic pentru Portugalia. Incerc si aici poate ma ajuta cineva cu un sfat in legatura cu cartierul din Lisabona in care ar fi indicat sa inchiriem un apartament. Please ! Redau mai jos mesajul pe care l-am postat si la celalalt topic.
Hello tuturor
Si noi vrem sa mergem in Lisabona 10 zile, la sfarsitul lunii martie. Mergem cu copilul (5 ani) si am vrea sa inchiriem un apartament ca sa putem gati, mai ales ca sotul meu vrea sa incerce diferite retete portugheze. A inchiriat cineva un apartament de pe http://www.travelingtolisbon.com ? Sunt de incredere? Sa nu ma trezesc ca ajung la 11 noaptea cu copilul si nu am unde sa stau sau ajungem in cine stie ce fundatura. Cunoaste cineva zonele din Lisabona in care ar fi recomandat sa inchiriem apartament? Am gasit oferte convenabile in Baixa si Castelo. Avem bilete de avion pt 21 martie, deja suntem in martie si nu ma pot decide unde sa fac rezervare. Va rog daca aveti informatii ajutati-ma cu un sfat cat mai urgent.
Numai bine tuturor mamicilor si piticilor
Gladi
Dulcetica a spus ca Baixa nu ar fi indicata (mersi). Este cineva pe aici care locuieste in Lisabona?
luny spune:
saluatri! nu mai e nimeni p-aici?..pacat...tare as fi vrut sa vad niste poze proaspete din Algarve!
cum e vremea, s-a incalzit?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!