Incalzitor Apa Instant
Pt ca stau la bloc si apa calda vine cand vrea ea(sau cei de la CET),vreau sa imi iau un Instant,dar nu stiu ce sa caut.
Recomandati-mi,va rog,o firma sau care sunt caracteristicile dupa care trebuie sa ma uit cand cumpar un instant.
Raspunsuri
boticelina spune:
Anelize, si noi avem montat un incalzitor instant dar nu e cine stie ce. In sensul ca nu e o solutie permanenta ci una de "criza". Aceste instanturi au in general 3 trepte de putere, 2000 W, 3000 W si 5000 W. La 5000W, deci la putere maxima, de palpaie becurile in casa, abia pui de-un dus cu taraita. Plus ca are nevoie de un circuit separat in instalatia electrica.#13;#10;Mai bun e un boiler cu acumulare, dar acesta ocupa spatiu si e si mult mai scump.#13;#10;Cat despre marca, noi avem Atmor, dar si Geyser, cealalta marca pe care am vazut-o in magazine, are aceleasi performante.#13;#10;Avantaj - pretul si faptul ca nu ocupa spatiu in baie.#13;#10;Sunt de 3 tipuri: in line, pt chiuveta/dus, si pt dus. Banuiesc ca tie-ti trebuie doar pt dus, deci vei avea 2 baterii deasupra cazii: una conectata la sistemul Radet si una a instantului.#13;#10;#13;#10;pisici si floricele
anelize spune:
Da,si eu vreau tot pt situatii de criza,dar,totusi,vreau ceva eficient.
Chestia cu boilerul nu imi place pt ca ocupa prea mult spatiu,iar in ceea ce priveste faptul ca voi avea 2 baterii,ma deranjeaza si asta,dar trec peste....
Eu am auzit de la cineva,cum ca altcineva....etc........e f multumit de instantul de apa.....
danavasile spune:
mama mea are asa ceva la casa, instalat acum cateva luni
e un aparat mic ( am vazut si prin carefour , mergi la produsele de baie ) care se monteaza si iti incalzeste apa instant
nu stiu sa iti dau un pret de referinta
oricum ai mei sunt foarte multumiti de aparatul asta
anelize spune:
quote:
Originally posted by danavasile
mama mea are asa ceva la casa, instalat acum cateva luni
e un aparat mic ( am vazut si prin carefour , mergi la produsele de baie ) care se monteaza si iti incalzeste apa instant
nu stiu sa iti dau un pret de referinta
oricum ai mei sunt foarte multumiti de aparatul asta
Stiu cum arata aparatul,dar ma intereseaza "optiunile".
Deci ai tai sunt multumiti.......exista si aparate bune
anabordea spune:
Si eu subscriu celor zise de Boticelina. Eu am luat pt la tara,pina am pus centrala pe lemne...si daca nu ai reteaua electrica f bine pusa la punct risti sa-ti arda fire cand merge la 5000W, unde functioneaza bine. Daca dai la 2000w, apa calie si f putin timp...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
BraveGirl spune:
Eu am avut un astfel de instant....am tras fir direct de la tabloul electric pt el si nu am avut probleme.Am fost multumita de el...si-a meritat toti banii.Era un Geyser.
==========
Corina
Albumul meu